Impusca un Duster- Concurs pe facebook

Visezi la o maşină bună? Mai exact Dacia Duster 4×4?
Acum te poţi orpi din vis deoarece rca ieftin  pune la bătaie 5X Duster 4×4 și alte 54 de premii cu valoare cuprinsă între 50 și 1500 de euro la concurs concurs Impusca un Duster de pe facebook.
Eu ţi-l recomand, este o maşină sigură ce nu te va lăsa în yăpadă, că tot vine iarna, nici pe munte nu te lasă te fereşte şi de ploaie… Iar în cay de accident RCA ieftin îţi este de mare ajutor. Partea cu accidentu putem să o excludem deoarece Dacia Duster este o maşină foarte sigură fabricată de compania Renault şi Dacia.
Pentru a intra în concurs nu trebuie decât să intrii pe pagina de faceebok a concursului, să dai un like şi să+ţi inviţi alţi prieteni (minim 5). Totul este foarte simplu ținând cont de posibilitățile ce le oferă această mașină.
Acum hai să vedem de ce ai putea visa la un Dacia Duster 4×4:
  • O excursie la munte, ești cu prietenii și trebuie să urci, vrei să urci cât mai sus. Trebuie să cari după tine prietenii, rulota, grătar, masă, umbrlă, scaune etc. Mașina va fi plină cu tot ce-ți trebuie, pe lângă asta va trage după ea și o rulotă plină și ea cu prietenele. Cu toate aceste greutăți îți garantez că nu vei simți drumul fizic și nici la buzunar, consumul fiind redus.
  • Acum să luam o excursie la mare. Esti la fel cu mașina plină ochi, drum aglomerat… Nu-ți faci probleme… mașina asta nu merge doar pe asfalt și cum pe lângă drumul spre mare sunt porțiuni cu drum de câmp, o poți lua pe acolo, astfel trecând liniștit peste toți ceilalți ce așteaptă enervați în coloană.
  • Iarnă, zăpadă mare… Nu-ți fă griji, ai 4×4 cu Dacia Duster nu ai probleme, se descurcă minunat pe zăpadă iar climatizarea face ca temperatura din mașină să te facă să te simți acasă.
  • Acum vom lua drumurile patriei, unde nu poți circula fără a da în gropi… Cu Dacia Duster nu-ți pasă, este mașină de teren făcută special parcă pentru drumurile noastre. Cel mai bine este că în caz de se strică o planetară este faptul că pe baza unei polițe RCA, poți repara mașina fără a simți costurile.

Sun o mulțime de posibilități ce ți le oferă această mașină și o mulțime de situații din care te poate scoate.

Îndeplinește-ți visul și devino posesorul unui Dacia Duster descoperă plăcerea de a conduce. Rca ieftin îți oferă această posibilitate gratuit, trebuind doar să participi la concurs și să ai norocul să fi marele norocos, viitor posesor al unu Duster 4×4. Ce n-ai face cu mașina asta… Te plimbi, atragi priviri, transporți berea, micii și friptura de grătar la iarbă verde, transporți schiurile sau placa de snowboard, săniuța copiilor sau platforma pe care transporți ATV-ul sau snow-mobil-ul.

Ai nenumărate posibilități. Eu te sfătuiesc să nu-ți ratezi șansa de a avea o mașină bună ce-ți oferă tot ce ai nevoie primăvara, vara, toamna, iarna, zi de zi și oră de oră.

Nu uita RCA ieftin pune la bătaie 5x Dacia Duster și alte 54 de premii cu ocazia aniversării a 5 ani de existență.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *