Impreuna putem ajuta la infiintarea primului centru de resurse pentru tineri

In ultimele luni am avut marea sansa sa cunosc foarte multi tineri talentanti din diverse medii sociale care nu sunt ajutati pentru asi urma visul. Farte greu se gasesc oameni care sa-si doreasca sa spijine dezvoltarea lor in plan social si profesional. Nu o data si eu m-am lovit de indiferenta oamenilor cu privire la cei din jurul lor si mai grav, nu vad frumusestea din cei pe care-i intalnesc. Egoismul, oportunismul sunt doar cateva din „bolile”  care ameninta umanitatea ce ne caracterizeaza.
Sau poate nu, poate ca in fiecare dintre noi mai exista un strop de speranta si dorinmba ceva in jurul nostru.
NU are rost sa mai asteptam minuni, pentru ca cele mai mari minuni sunt cele la care luam si noi parte si la care contribuim cu ceva . Oricat de putin, oricat de mult, important este sa fi acolo, sa fi in mijlocul evenimentelor si mai mult decat atat, sa le poducem.
Asta este si suportul motivational care ma motiveaza sa va provoc la o minune, minunea de a ajuta la dezvoltarea, formarea si promovarea unor tineri care fara noi ar raman doar niste simpli anonimi.
Din pacate si minunile costa si pentru a se intampla avem nevoie de resurse indiferent de sursa sau felul lor de a fi.
Si minunea la care va provoc nu face rabat. Am facut noi ce am putut pana azi, dar, vrem sa crestem.
Dar, concret, despre ce este vorba.
Vrem sa infiintam in Ploiesti, in premiera nationala, un centru de resurse pentru tinerii fara posibilitati. Un centru in care tinerii talentati de muzica sa-si poata inregistra compozitiile, tinerii talenteti de juranlism sa-si poata edita si publica articolele, tinerii taletati de film sa-si poata filma si prelucra creatiile, tinerii talentati de pictura sa-si poata dezvolta capacitatea de a crea si de asi valorifica tot ceea ce creaza.
Pentru a strange fonduri pentru acest vis, va propun organizarea unui spectacol caritabil in luna Iunie spre final. Fondurile stranse sa fie folosite infiintarea acestui centru.
Detalii doar celor care vor sa faca parte din echipa de proiect.
Cu drag
DAN Alexe

http://uneltepentrudezvoltare.ro/
http://promovamprahova.ro/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *