Iar jocuri, acum jocuri mahjiong

Salut, azi sunt mai liber, nu prea am ce face asa ca iar caut jocuri gratis. Uitandu-ma pe net am gasit niste jocuri mahjong, sunt interesante si iti pun creierul in miscare destul de bine. Nefiind jocuri prea usoare, ne mai jucandu-le pana acum, invat usor usor sa le dau de cap si momentan mi se par interesante.

Jocurile tine de plictiseala in zilele in care nu ai ce face, imi place sa stau in fata calculatorului sa ma uit pe geam si sa ma joc. In rest, ma plictisesc, caut un job stabil, un job unde munca sa imi fie recunoscuta, unde sa invat lucruri noi tot timpul.

Astazi ma voi plimba prin tot Brasovul in cautarea unui loc de munca care sa imi ofere stabilitate, voi mai vedea locuri noi si lucruri noi. De cand m-am mutat in Brasov m-am plimbat doar in weekend cu iubita si sora mea, altfel nu ma plimb, nu imi place sa ma plimb singur pe drum dar azi situatia o cere asa ca voi face asta, ma voi duce si voi depune ceva cv-uri. In rest, astept sfarsitul de saptamana, ma voi duce pe acasa, se programeaza si un gratarel se pare, cel putin asa mi-a spus sora mea si imi voi lua iubita si vom merge la gratar.

Luni dimineata, sora mea pleaca iar in Franta si ma gandesc acum ca in weekend pot sta si eu cu ea mai mult. Am o multime de lucruri de facut saptamana asta, se pare ca timpul imi va permite sa fac multe din aceste lucruri.

Azi vreau sa mai scriu cateva articole pe aici pentru ca in ultimul timp am cam neglijat blogul si asta nu prea imi place. Voi reveni cu alte articole si idei ce le am in minte si asteapta sa fie puse in cuvinte pe aici.

Pana una alta ma pun sa mananc apoi sa plec sa imi caut un job dragut.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *