Iar imi fac nervi cu cei de la despregazduire, cea mai neserioasa firma de pe piata.

Iar ma enervez cu cei de la despregazduire.ro, nu este prima data cand ma ard cu ei, dar este prima data cand se intampla la achuizitionarea unui domeniu. Acum ceva timp, la prima mea tangenta cu ei eram la inceput de drum pe domeniu propriu si tocmai trecusem de pe un host free care nu imi oferea suportul necesar atunci, pe un host platit, facand gresala sa iau acest host de la despregazduire.ro. Acea achizitie s-a dovedit a fi cea mai proasta alegere din cauza suportului groaznic pe care il ofera acestia, adica astepti sa ti se raspunde la un tiket de suport o vesnicie, ceea ce vad ca se intampla si acum insa pe langa asta, mi-au anulat si comanda domeniului chiar daca nu au trecut 24 de ore macar pana sa fac plata, si tinand cont ca astazi nu lucreaza bancile, ar trebui sa ma lase pana luni macar sa pot face plata prin transfer bancar insa eu vreau sa folosesc creditul din contul de afiliere, mi-au spus ca se poate face asta insa mi-au anulat comanda, eu ce sa fac acum? In loc sa lucrez la noul site stau si astept aiurea.

In fine, dupa ce am renuntat la hostingul de la despregazduire.ro am trecut la hostingul de la gsoftcentral.com care pe langa servicii ireprosabile au un suport aproape instant si la ora doua noaptea. Sunt clientul lor de 3 ani si nu am avut problemele intampinate la despregazduire. Firma gsoftcentral o recomand oricand, oricui.

Revenind la despregazduire, cred ca le voi face o reclamatie la protectia consumatorului datorita incapacitatii lor de a ma multumi pe mine si multi alti clienti prin lipsa lor de respect si reactie, prin nesimtirea data dovada prin anularea comenzii fara a le cere asta.

Mentionez ca serviciile lor le folosesc doar pentru pretul redus la domenii in schimb ei ca firma sunt dezastruosi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *