Huse pentru smartphone? Cum le cautam?

Salut, cum sunt destul de multi oameni cu smartphoneuri inteligente si acestea au nevoie de „hainute” de protectie, am zis sa scriu si eu cate ceva despre husele de telefon.

Eu personal am un telefon mediocru caruia i-am pus o husa ieftina de tip flip cover, aceasta imi place cel mai mult pentru ca protejeaza atat spatele telefonului cat si fata acestuia. Eu pentru telefonul meu gasesc usor huze la chinezi, sunt pretutindeni chiar daca telefonul este unul romanesc.

Am inteles ca posesorii de iphone si samsung, nu prea gasesc huse iphone 6 respectiv huse samsung galaxy s6 si m-am uitat si eu pe net unde se pare ca daca sti ce si cum sa cauti, gasesti orice. Am gasit un loc, magazin online defapt unde vad ca au o multime de modele de huse pentru aceste doua telefoane.

Husele protejeaza telefonul, de aceea este extrem de indicat sa le folositi cu incredere, astfel folosind aceste mici accesorii veti mentine device-ul vostru intr-o stare perfecta atat optica cat si functionala. Un telefon protejat de o husa este mai greu de avariat decat unul fara o minima protectie, in plus nici nu se mai zgarie din cauza monedelor sau a cheilor tinute prin buzunare.

Pe net acum gasim o multime de huse de diferite culori si materiale. Ce imi place cel mai mult este faptul ca se gasesc huse multicolore, cu diverse mesaje si imagini foarte dragute. Acum smartphone-ul tau iti poate reda perfect personalitatea prin zecile de modele cu care poate fi imbracat.

Din cautarile pe site-uri mi-au placut in mod special 2 huse, ale calor imagini le veti putea vedea mai jos. Atunci cand cautati accesorii pentru telefoane, pentru a gasi ceea ce cautati, incercati sa va imprieteniti putin cu google. Asadar nu cautati huse pentru samsung, puteti scrie in termeni (spunem noi) SEO direct huse samsung, astfel google iti va da mai multe rezultate pentru ca majoritatea paginilor web sunt optimizate pentru astfel de expresii.

11050711c-1 12021080j-1_1000x1000

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *