Haine online si un viitor site

Cum v-am spus într-un articol anterior, am de gand să deschid un site cu haine, haine ieftine în general si tot caut pe net materiale si site-uri de genul pentru a-mi face o idee despre nisa, cat este de aglomerata, dificultate, reduceri de prin magazine de reduceri la haine.

Momentan cel mai aglomerat ar fi pe keywordulMAGAZINE ONLINE HAINE  pe care mai toate magazinele online îl folosesc. Este un keyword bunicel chiar daca nu este scris corect gramatical dar, cei mai multi utilizatori de internet il folosesc in forma aceasta si astfel magazinele online primesc vizite valoroase, potentiali clienti in generașl

Eu ma gandesc sa fac un site in care sa aduc reduceri din magazine online, sa le prezint si sa ma bazez pe afiliere, ca doar odata si odata trebuie sa maresc si veniturile. Sunt multe astfel de site-uri dar, prea putine de calitate, ma gandesc ca daca fac un astfel de site, il promovez putin si il optimizez, in maxim doua luni ajung pe minim pagina 5 in google pe cel putin doua keyworduri, asa ca de ce sa nu incerc, acum mai trebuie doar sa ma gandesc la un nume de domeniu si sa imi fac un template pentru viitorul site, apoi il voi urca pe host si ce o fi o fi, pana atunci numa’ bine!

2 Responses to “Haine online si un viitor site”

  1. Alina spune:

    E foarte buna ideea dar trebuie sa fii pregatit deoarece concurenta este foarte mare. In afara de asta, trebuie sa stii cum sa-i convigi pe „potentialii” clienti ca hainele tale sunt de calitate. Cu toate astea, iti urez success si vanzare buna.

  2. Haine online spune:

    Mult succes pe viitor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *