Hai sa va spun de unde mai cumpar eu componente pc

Ca tot am chef si timp de scris, hai sa va vorbesc si despre un loc virtual de unde mai cumpar componente pentru calculatoare. Deseori sunt solicitat sa mai repar calculatoare prin cartier, unele pot fi reparate doar prin reinstalarea sistemului de operare dar altele au probleme de hardware necesitand schimbate componente. Nu toata lumea isi permite componente noi asa ca eu le promit ca ii rezolv. Stiu eu un site la care apelez de fiecare data pentru componentele care imi trebuiesc, sunt mai mereu oferte si totul decurge rapid astfel incat omul isi poate folosi calculatorul, eu imi iau banii si toata lumea este fericita.

Pc_sh_office_Hp__523ab965df5d1

Pe www.diabloscomputer.ro gasesc intotdeauna piesele ce imi trebuiesc pentru a-mi face treaba. De la monitoare la un super pret la surse, placi de baza si hdduri, imprimante si scanere aici gasesc orice am nevoie iar livrarea este intotdeauna rapida. La toate produsele achizitionate se ofera garantie, produsele sunt perfect functionale si lucreaza in parametrii maximi. Nu am avut vre-o data probleme cu produsele achizitionate de la ei, chiar am primit multumiri rezolvandu-mi clientii intr-un timp extrem de scurt.

Eu acum vreau sa imi cumpar un monitor pe care sa il atasez laptopului pentru a putea lucra mai usor la unele proiecte, am gasit pe site monitoare LCD de la 70 de lei, sunt monitoare foarte bune pentru ce am eu nevoie. Am vrut sa imi cumpar un CRT de 40 de lei de la cineva dar, ma gandesc numai la durerea ochilor mei din cauza acestor monitoare antice, eu am nevoie de un monitor care sa ma ajute in timpul indelungat petrecut in fata calculatorului. In principal nu m-as uita foarte mult la cel de-al doilea monitor pe el afisandu-se eventual tutoriale sau pagini statice, procesele principale fiind afisate pe ecranul laptopului.

Pe langa monior trebuie sa imi achizitionez si o noua tastatura pentru laptop caci aceasta mai da rateuri fiind extrem de solicitata in activitatile de zi cu zi. Am gasit tot aici o tastatura originala pentru laptopul meu la jumatate de pret fata de tastaturile chinezesti gasite pe alte siteuri. In trecut de aici am cumparat o placa de baza pentru vechiul meu calculator, memorii ram, hdd-uri si placi video dar si surse.

Acum am pus ochii pe monitorul dorit si stiu deja ce vreau sa imi iau de craciun (da eu imi fac singur cadouri), voi ce va mai doriti de craciun? Poate vine si la voi mosul cu un calculator sau poate un laptop…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *