Hai odata an nou.

Hei, suntem in perioada Craciunului, sarbatori de iarna, cumparaturi multe, perioada numai buna pentru afiliere si asta se vede in statistici si comisioanele generate pe conturile mele. In doar 3 zile am trecut pe profitshare de 140 ron comision de afiliere ceea ce este perfect. Poate de Craciun imi voi face si eu totusi un cadou, nu ma astept la cadouri de la altii asa ca imi voi face singur cel mai probabil.

Oricum, cu toate astea, abia astept sa treaca perioada asta de sarbatori, nu prea ma simt apt de a petrece, de a fi in spiritul craciunului si chestii dastea. Cel mai probabil atat Craciunul cat si revelionul le voi face in fata calculatorului, uitandu-ma la filme si scriind chestii.

Eu raman cu starile mele si dorul meu, cu golul meu simtit in piept, un gol taios ce doare ca dracu. In fine, este ok ca macar pe plan financiar merge bine cat decat, in ultimele zile reusind sa mai strang niste banuti si chiar sa ies si prin oras. Imi strang bani, vreau sa imi iau un telefon pentru ca cel pe care il am se cam duce si nu mai coopereaza intotdeauna blocandu-se si facand figuri.

Mi-as lua un Samsung Galaxy S4 SH pentru ca nou este prea scump si nu imi permit insa, este bun si sh daca este in stare buna.

Acum sper sa reusesc sa si plec din tara undeva prin Ianuarie, de nu sunt nevoit sa astept pana in martie cand ma voi muta la sora mea in Franta, am acolo cea mai sigura oportunitate dar deabia din martie…

Nu mai suport locurile astea, toate ma leaga de cineva, cineva de care imi este prea dor, care imi vine in minte oriunde ma uit, oriunde ma duc si orice fac. Eu nu uit, cu toate ca altii ma uita.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *