Guano Apes va revenii în România.

Conform Rockstage, Guano Apes confirmă participarea laTuborg Green Fest.

Tuborg Green Fest Peninsula incepe cea de a IX-a editie in forta, cu un concert al germanilor de la Guano Apes, pe 25 august! Trupa emblematica de crossover se intoarce in Romania si sustine primul concert din Ardeal, dupa ce la editia din 2009 a Tuborg Green Fest reusea sa incante publicul bucurestean din Parcul Izvor cu hituri precum „Open Your Eyes” sau „Lords of the Boards”.
Insa nu doar rock-ul este bine reprezentat la Tuborg Green Fest Peninsula anul acesta, ci si muzica electronica. Alaturi de nume grele precum Nick Warren (house) sau Borgore (dubstep), cele mai lungi petreceri ale verii vor mai beneficia si de expertiza celor de la Reality Engine, Stereo Palma, Suie Paparude si ultima combinatie de supertalente made in Romania, R.O.A. (Rise of Artificial). 

Reality Engine, un trio al avangardei muzicale newyorkeze, a combinat ritmurile electronice cu efectele speciale ale unui show vizual holografic, ajungand la un nivel superior al concertelor live si oferind publicului ceva unic: muzica pe care o auzi, sunete pe care le vezi. Editia din acest an a Tuborg Green Fest, aduce pe scena de la Targu Mures stilul Reality Engine, o combinatie de progressive house si techno, ritmuri completate perfect de partea vizuala ce pune sub lumina reflectoarelor maiestria din spatele platanelor.

Mai multe detalii pe RockStage.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *