Google Adwords- O unealta puternica de promovare

In ultimul timp, administrez cateva campanii de promovare prin Google AdWords, campanii in urma carora clientii mei si-au sporit vanzarile cu peste 50%, ba chiar cu peste 200%.

Google adwords

 

Promovarea prin intermediul serviciului Google AdWords este cea mai facila forma de promovare deoarece, acest serviciu plaseaza reclame in motorul de cautare google dar si pe site-uri partenere in functie de interesul clientului.

Mai exact Google Adwords nu va afisa niciodata o reclama la un service auto atunci cand un utilizator de internet cauta pe google flori spre exemplu. Acest utilizator va vedea doar reclame ce promoveaza flori, producatori de flori, importatori de flori etc.

Ce imi place mie la Google Adwords?

Google adwords grafic

Imi place faptul ca folosind Google AdWords ca nu dai bani pentru ce nu primesti.

Dacă nu primesti nicio vizita, nu ai nimic de plata.

Inscrierea în programul Google AdWords este gratuita. Platiti numai atunci cand un utilizator da clic pe anunt pentru a accesa site-ul sau cand va apeleaza. Cu alte cuvinte, atunci cand publicitatea da rezultate.

Google adwords rezultate

Poti incepe cu orice buget doresti dar un minim recomandat de 200Ron.

Incepeti cu orice buget dar sfatul meu este sa alocati minim 200 de lei pentru campanie.

Valoarea investitiei depinde de dvs. IncepeTi cu un buget zilnic convenabil, apoi ajustati-l in timp. Multe afaceri obtin rezultate bune pornind de la un buget zilnic intre 50 și 200 RON pe zi, insa puteti sa alocati acest buget si pe saptamana sau chiar pe luna.

Fara contracte cu clauze restrictive

Poti ajusta si chiar intrerupe campania oricand, fara a fi fortat sa platesti alte taxe suplimentare.

Bugetare flexibila

Puteti seta si modifica in orice moment suma pe care doriti sa o platiti pentru un click pe un anumi anunt.

 

Opțiuni simple de plata

Puteti plati cu un card de credit sau de debit obisnuit (Visa, Visa Electron sau Mastercard) ori, daca preferati, prin transfer bancar.

Avantajele promovarii prin intermediul Google Adwords

Cresteti vizibilitatea afacerii sau paginii web.

Chiar si un site sau o afacere nou create pot fi vizibile de sute de oameni, chiar din prima zi de viata. Indiferent daca doriti sa cresteti numarul de vizitatori pe site sau doriti cresterea vanzarilor si dece nu cresterea numarului de apeluri telefonice, Google AdWords este solutia perfecta pentru toate acestea.

Google AdWords va arata in orice moment al zilei cati utilizatori au remarcat anuntul si cati dintre acestia au dat clic pentru a accesa site-ul sau pentru a va apela.

Pentru a incepe promovarea prin Google AdWords puteti accesa site-ul oficial Google Adwords sau, ma puteti contacta pentru informatii despre cum se creaza o campanie Google AdWords si indrumarea in crearea unei campanii puternice de promovare.

Ca un off-topic, daca nu vreti sa va promovati produsele, vrand doar sa castigati un ban in plus va recomand afilierea. Iar pe http://www.zona-it.ro/ avem un articol in tema numit SECRETUL SUCCESULUI IN AFILIERE! 5 SFATURI DE LUAT IN CALCUL ATUNCI CAND NE APUCAM DE AFILIERE care va poate fi de mare folos in a va face o idee despre cum puteti castiga bani din afiliere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *