Ghidurile online, adevarate centre de informatii utile

Salut si buna dimineata, astazi la o cana de cafea vreau sa vorbesc despre paginile web cu informatii despre preventia bolilor precum raceala si tratarea lor pe cale cat mai naturala dar nu numai. Aceste pagini web pe care se gasesc sfaturi medicale si de life style, eu le numesc ghiduri dupa destinatia si utilitatea lor.

Ghidul meu, este format din mai multe siteuri web pe care gasesc fel de fel de sfaturi medicale, sfaturi de tratare a diferite boli si simptome prin metode naturiste. Nu am un anumit ghid online pe care ma uit de fiecare data, defapt ma uit pe mai multe astfel de pagini atunci cand vreau sa ma informez despre anumite lucruri.

imageAceste ghiduri sunt extrem de utile, multe dintre ele sunt scrise de bloggeri de ultima clasa dar, sunt si multe pe care aduc informatii bloggeri de prima mana sau chiar specialisti din medicina. Daca sti ce ghid sa alegi si faci diferenta intre sfaturile utile s cele „de contrabanda” cum le spun eu, poti ajunge sa iti faci o idee despre fiecare boala in parte si metode de tratament. Nu va incurajez insa sa tineti cont doar de sfaturile de pe siteuri, o vizita la medic este intotdeauna necesara pentru controale amanuntite si diagnostice exacte.

Cele mai bune ghiduri de sanatate pe care scriu specialisti sunt sfatulmedicului.ro sau romedic.ro iar un ghid facut de bloggeri pe baza sfaturilor primite de la specialisti este ghidul-meu.ro. Mie imi plac toate trei ghidurile si de cate ori vreau sa mai aflu cate ceva despre anumite afectiuni sau chestii de life style, le vizitez pe fiecare din acestea 3 plus altele daca aici nu gasesc ce ma intereseaza.

Internetul este plin de astfel de ghiduri, asa ca avem de unde alege iar pe ele gasim o sumedenie de sfaturi utile in viata de zi cu zi. Pe aceste ghiduri pe langa tratamente pentru diverse boli si afectiuni, gasim si sfapturi pentru diete sanatoase, cure de slabire sau cure de detoxifiere.

Tot pe acestea se pot gasi sfaturi pentru lupta cu drogurile, pentru alcoolism, informatii despre amnezie sau autism, despre boli precum sifilisul, sfaturi pentru mame si viitoare mamici, pentru cresterea si dezvoltarea copilului. Acestea snt adevarate biblioteci online pe care vet gasi toate informatiile pe care le-ati putea cauta vreodata.

Eu apreciez munca celor ce administreaza acestor ghiduri online si tocmai de aceea incerc sa dedic si lor un articol pe blogul meu. Sper sa va fie de folos si nu uitati ca vizita la medic este obligatorie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *