Ghid de sanatate- Medicamente clasice sau medicamente pe baza de plante?

Salut, poate multi stiu, poate nu ar de cativa ani sunt adeptul combaterii bolilor pe cale naturala, cu plante si derivate din plante dar si diverse „leacuri babesti”.

Dupa ce am avut probleme de sanatate destul de grave, iar medicamentele farmaceutice nu faceau decat sa imi agraveze o raceala pana la stadiul de pneumonie, am renuntat sa mai iau pastile pentru raceala sau alte boli. In acest moment mai iau pastile cand ma doare capul, masele sau chestii de genu in rest, evit sa mai iau pastile.

Cautand pe net ghid sanatate veti gasi o multime de pagini web pe care sunt redactate articole ce va vor ajuta sa treceti peste raceli fara a fi nevoiti sa faceti injectii sau sa luati pastile. Eu am testat cateva asa zise leacuri babesti si incerc pe cat posibil sa previn bolile pentru a nu fi nevoit sa le tratez. Este mai usor sa previ decat sa tratezi o boala si ca sfat, nu va lasati indopati cu pastile.

Eu consider ca medicina naturista este net superioara medicinii conventionale axata pe chimicale, pe substante care trateaza un simptom dar afecteaza 2-3 organe importante. Decat sa tratez un organ si sa subrezesc altele, prefer sa iau medicamente din plante, sa beau ceaiuri naturale si astfel sa ma tratez mult mai sanatos.

Daca stam sa o luam logic, ne dam seama ca bunicii nostrii nu erau atat de bolnavi ca noi, tocmai pentru faptul ca se bazau pe plante, nu se intoxicau cu fel de fel de compusi chimici si substante create de om in laboratoare. Cautand pe site-uri de medicina naturista am gasit remedii pentru raceala, pentru obezitate am gasit intregi cure de slabire pe cale naturala, beneficii ale divefrite fructe si legume si cum se pot transforma in adevarate izvoare de sanatate.

Dece sa ne imbolnavim mai rau cand, spre norocul nostru Romania detine atatea locuri de unde ne putem procura singuri plantele, fructele si legumele crescute in mediul lor natural de la faze incipiente pana la maturitate, toate acestea le putem aduna singuri si le putem transforma in SANATATE.

Am scris in articole precedente si despre Goji si Aronia si beneficiile lor, beneficii extrem de mari gasiti si la morcov, telina, varza si alte legume pe care mai toti cei care stam la casa, le plantam si le crestem singuri. Evita medicamentele toxice, adopta o medicamentatie sanatoasa pentru a fi sanatos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *