Ganduri si cam atat

Incerc sa mai scriu cateva cuvinte pe aici in incercarea de a-mi pune si cateva ganduri in ordine. Cum aici este locul in care reusesc sa ma descarc, sa scriu ce simt chiar daca oricine intra poate citi, este si va fi o portita spre mintea mea pe care greu o accesez altfel.

Trec printr-o perioada mai urata, nu prea imi ies lucrurile asa cum vreau, daca tind sa iasa, am eu grija sa le stric fara foarte mare efort. Ma cam indepartez de oameni, ma cam gandesc la unele lucruri si imi este tot mai greu sa ma concentrez la ce am de facut. Incerc sa ma concentrez la invatat pentru examenul de permis pe care il voi da marti, pentru un plus de ajutor mi-am luat si 10 ore de legislatie si diferenta se vede deja. In rest, incerc sa imi impun faptul ca nu pot face nimic, nu prea am ce schimba, voi lasa timpul sa faca tot.

Momentan sunt constient ca trebuie sa incep sa ma gandesc la mine, la ce am de facut si ce vreau sa fac, trebuie sa trec de perioada asta si sa rezist pana la plecarea inapoi pe care deja o vad ca o eliberare. Acolo nu voi avea timp sa ma gandesc la altceva decat la munca, in rest acolo nu prea am eu chef de distractie, iesiri si alte alea. nu am cu cine.

Voi incheia cu 4 versuri care imi trec mereu prin minte, in fiecare zi „Nu-ti vinde sufletul murdar/ Chiar de pacatul il incheaga/ Esti Dumnezeul solitar/ Pe care raiul il reneaga” .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *