FUCK!

Hmmm, prima luna in care am reusit sa pun de-o parte 900 de lei din salariu pe care i-am transformat in 200 de euro pentru a nu-i cheltui. Daca i-as lasa in lei in cateva zile s-ar transforma in proiectoare sau alte piese pe la masina insa asa, mai greu sa intru in ei…

Voi pune la fiecare salariu de-o parte ceva banuti pentru la vara cand am de gand sa ma plimb putin prin Franta si poate voi ramane acolo definfitiv.

In rest, azi sunt dezamagit total de rezultatul votului de ieri, nimeni nu voteaza PSD insa se pare ca sunt destui analfabeti si batrani in tara asta incat sa iasa tot PSD la guvernare. Oamenii astia sunt sadomasochisti, de 26 de ani sunt mintiti in ultimul hal si furati ca in codru dar ei tot PSD voteaza.

Generatia mea este o generatie pierduta in aceasta tara pentru ca sunt prea multi idioti care voteaza PLASA, BACNOTA si dupa cum canta popa.

Sunt insa multumit ca am un job, sunt destul de bine platit iar grupul pentru care lucrez nu este romanesc.

In rest… se merge pe principul Dati voi votul ca dam noi muia. Si asta vom primi cu totii, muie, o muie mare de la un guvern corupt, un senat lafel de corupt si un presedinte care doar tace…..

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *