Fotografia

O fotografie facuta profesional la un eveniment precum nunta sau botez are uneori o perioada de viata mai lunga decat protagonistii dar, chiar daca cei din ea nu mai sunt, fotografia tot va transmite emotia evenimentului prin imagine. O fotografie nu reda doar un cadru cu diferite persoane sau lucruri, intotdeauna va reda emotia si va pune individul ce o priveste in inconstient chiar in centrul petreceri, evenimentului ajungand fara sa vrea sa-si imagineze ca a fost acolo si sa simta atmosfera, si emotia.

Pentru ca o fotografie sa transmita toata emotia este nevoie de un fotograf profesionist care sa stie cand si unde sa imortalizeze momentuil, sa fie atent la detaliile cele mai mici, sa iasa totul perfect. Cateva fotografi profesiomniste sau profesionale cum doresti sa-i spui, vei gasi pe site-ul andreivulpe.com, un fotograf care cu adevarat stie ce face, ca el sunt multi dar acum el mi-a venit in minte.

Pe site sunt fotografii de la difrerite evenimente, fotografi superbe de o calitate extraordinara, facute cand si cum trebuie, nu sunt eu profesionist dar critic tot sunt, sunt destul de atent la micile detalii cand vine vorba de privit o fotografie, lumina, elementele din jur, pot strica oricand o fotografie si pe net au aparut o multime de astfel de esecuri fotografice.

Multe persoane cred ca daca ai un aparat si aparatura necesara, poti fi fotograf profi, dar ei uita de talent, atentia la detalii si daruire, fotografii adevarati considera aparatul parte din ei, acesta devenind un al treilea ochi, un al saptelea simt, care odata dezvoltat va fi de nebatut, va fi mirosul vazul si auzul fotografului. Cum spune Andrei, printr-o fotografie spui o poveste pe care privitorul o va citi cum doreste, cum isi imagineaza el momentul.

Fotografia este una dintre cele mai complexe arte, exprimand totul printr-un cadru surprins poate zeci de ani in urma dar care exprima aceeasi prospetime de atunci.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *