Am fost la interviu, s-ar putea sa fiu sofer… Plus altele de-ale mele….

Neata, celor care mai trec pe aici. In ultimul timp sunt putin dereglat, m-am defectat sau mai bine spus m-a defectat cu un zambet si o fire de copil care te indeamna sa ti la el, nu ar fi o problema dar am eu un noroc idiot de imi place doar ce nu se poate. Nu prea imi plac mie multe, poate sunt pretentios dar cand imi place, imi place si daca reusesti sa spargi bariera sa ajung sa tin la tine, apai cale de intoarcere nu e caci eu nu ma schimb prea usor. In fine nu despre asta vreau sa vorbesc, astazi voi vorbi despre alte lucruri.

Ieri am fost la un interviu de angajare pe un post de sofer la Ioana Hotels, un post care mi-ar oferi ocazia sa conduc masinile detinute de acest hotel, un Humer h1, un BMW x5, Mercedes S Clase si alte masini, asta imi place dar, adio barba, adio cioc, adio haine lejere, va trebui sa ma imbrac la costum, sa fiu cica prezentabil, tuns, aranjat….. e hotel de 5 stele.

Nu stiu, poate m-as putea obisnui cu asta dar ma mai gandesc daca voi accepta jobul in caz ca ma suna, managerul s-a aratat foarte incantat de calitatile mele insa pe mine nu ma incanta prea mult programul si mai ales tinuta. Nu imi plac costumele, nu imi plac deloc, prefer sa fiu imbracat cat mai lejer, fara prea multa eleganta, pefer sa fiu eu nu eu intr-o cusca de stofa.

Sincer as accepta jobul doar pentru a face experienta ca sofer, m-au acceptat chiar daca inca nu am nici macar un an vechime cu permisul, cei drept am la 25.000 de kilometrii experienta tinand cont ca am luat masina de servici la 110000 si acum are 33000+.

De condus sunt capabil sa conduc cam orice masina atat timp cat are un volan si minim 2 pedale, mi-ar placea sa fiu sofer, extrem de mult.

Acum vom vedea ce va fi, vad ca incepe sa mearga treaba si aici unde lucrez, mai vin camere la liber mai facem un ban dar sa vedem daca ne vom lua si salariul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *