Firmele de inchirieri auto, o solutie fiabila

Salutare, voi cand plecati in vacanta, cu ce circulati de la o atractie la alta? Ce spuneti de inchirierea unei masini? Cei mai multi turisti prefera inchirierea unei masini pentru a se deplasa dintr-un loc in altul, este destul de ieftin si foarte comod. Si la noi se practica inchirierea masinilor dar nu numai in vacanta, am vecini si prieteni care inchiriaza masini pentru a-si face treaba cu ele. Ei spun ca cele mai rapide sunt masinile de inchiriat pentru ca pe acestea sa fim sinceri, nu te vei necaji ca ai luat o groapa, nu te uiti ca ii huruie cate ceva, daca nu iti place cum merge te duci si o schimbi.

La noi in tara, piata de inchirieri auto s-a dezvoltat in ultimul an extrem de mult, doar la o simpla cautare pe internet gasind zeci de site-uri ale firmelor de inchirieri auto. Din acestea, doua ar fi www.expert-rentacar.ro un site relativ nou dar de unde cunoscuti de ai mei au inchiriat masini fara probleme. Un al doilea site care mai mi-a fost recomandat este www.rentacar-go.ro.

Cei mai multi cunoscuti de aici inchiriaza masini, ma gandeam si eu intr-o zi sa imi inchiriez o masina pentru un drum pana la BV. Ce-i drept costul inchirierii este destul de mare pentru bugetul meu dar, este o solutie in conditiile in care neamurile nu iti imprumuta o masina nici sa-i bati.

Eu trebuie sa ajung la BV pentru o solutie din cadrul unui proces incheiat cu politia rutiera, un proces in care am avut castig de cauza si vreau sa ma duc sa imi iau dovada de la judecatoria BV. Dar cum nu am masina, imi este mai grea deplasarea cu trenul in cursul saptamanii, nu imi place deloc sa merg singur cu trenul si mai ales, nu imi place sa iau Brasovul la pas pentru ca este ceva distanta de la gara pana la Judecatoria Brasov.

In fine, cred ca voi inchiria o masina pentru aceasta problema, o inchiriez pe o zi, mi-o va da cu plinul facut firma de inchirieri asa ca intr-o zi ma pot plimba de ma plictisesc.

Voi a-ti apelat la firme de inchirieri auto?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *