Fereste-te de promotiile false

Te-ai saturat de atatea asa-zise promotii si preturi umflate artificial? Iti este greu sa urmaresti evolutia preturilor a 4-5 produse pe parcursul a 2-3 luni? Nu mai este cazul, deoarece platforma Price Scan este functionala si gata sa-ti sara in ajutor! Poate fi accesata atat de pe desktop sau laptop, cat si de pe dispozitivele mobile (smartphone sau tableta) in conditii optime.Price scan

Aceasta este disponibila numai in cazul persoanelor ce doresc sa achizitioneze un produs (sau mai multe) de la Altex, Emag si/sau Flanco. E timpul sa spunem „STOP” majoritatii promotiilor fictive si sa cumparam in cunostinta de cauza, platind pretul corect! Din acest moment, nici unul dintre aceste 3 magazine nu mai are voie sa ne insele increderea si buzunarele.

Am putea apela la Amazon, Ebay sau alte site-uri din China, dar multi dintre noi nu vrem sa asteptam cu saptamanile pentru ca produsul dorit sa ajunga in mainele noastre. Care ar fi alternativa? Sa cumparam din Rormania, de la unul din cele 3 magazine online enumarate mai sus.

Cum va va ajuta platforma PriceScan? Este foarte simplu! Cauta produsul pe care vrei sa-l cumperi, studiaza graficul pretului si ia decizia corecta. Iata un exemplu: vrei sa cumperi un smartphone (sa spunem ca e vorba de Samsung Galaxy S6 Edge); urmaresti pretul pentru aproximativ 3-4-5 luni si, la un moment dat, il gasesti la unul din cele 3 magazine cu o reducere de 17%; ca sa fii sigur/a ca reducerea e reala, acceseaza pricescan.ro si cauta modelul cu reducerea respectiva; de acolo, totul este foarte simplu… analizeaza istoricul pretului si vei realiza daca viitoarea ta achizitie a suferit o modificare de pret, cu 17% mai mica.

In cazul in care aceasta reducere (sau oricare alta) nu este reala, inseamna ca acesti retaleri incearca, din nou, sa ne insele increderea. Din fericire, platforma Price Scan este la dispozitia ta 24/7! Hai sa incercam sa schimbam ceva… Hai sa le demonstram ca tinem mai mult la banii nostri, decat la bunastarea/profitul lor… Hai sa nu ne mai aruncam cu capul in fata si sa inghitim orice „gogoasa” aruncata de ei…

Haideti sa folosim platforma Price Scan! Singurul lucru bun care se poate intampla este sa platim mai putin pentru produsul dorit. Cine nu si-ar dori asta (in afara de marii retaileri din Romania)?

Asadar, daca nu folosesti inca platforma PriceScan, inseamna ca platesti prea mult pentru orice vrei sa cumperi de la Altex, Emag si/sau Flanco.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *