Fara net o saptamana, ma gandesc sa imi deschid PFA dar si sa plec din tara. Tu ce spui?

În sfârșit am iar net, după o săptămână în care m-am rugat de cei de la Romtelecom să vină să-mi remedieze problema, astăzi după ce i-am amenințat cu OPC-ul se pare că s-au gândit să trimită un om de la service la mine să vadă de ce nu îmi mergea netul.

M-am angajat din nou, acum într-un birou de asigurări, câștig tot din comisioane dar este în regulă momentan, până voi găsi altceva mai bun.

Acum beau o ciocolată caldă și mă gândesc că vine iar bărbosu ăla îmbrăcat în roșu pe la vecini și cel mai probabil pe mine iar mă uită și nu pune în sac un job bun, cu un salariu fix.

Nu prea am de gând să mai stau să caut joburi, acum ași vrea să-mi deschid un PFA pe prestări servicii, m-am documentat cam ce acte mi-ar trebui și ce costuri impune și pot spune că în curând voi fi Persoană fizică Autorizată. Mă gândesc că ași putea oferii servicii online dar și offline, pe lângă lucratul pe calculator știu să fac o mulțime de lucruri precum montare parchet, pun gips-carton, vopsesc și alte lucruri care le-am „furat” de-a lungul timpului de la meșteri pe care i-am asistat și ajutat la diferite lucrări de renovare și amenajare. Acum, ieri am fost să mă reprogramez pentru permis și m-a programat abia în februarie dar imediat ce îl iau ași putea presta servicii și de transport, dacă fac rost de o dubiță este excelent.

Vorba aia, cred și sper că nu sunt atât de prost încât să nu mă descurc, idei am, bani strâng și voi încerca să-mi deschid eu o mică afacere, în primă fază sub formă de PFA apoi poate un SRL sau altceva dacă va merge…

Am și ceva oferte de muncă în străinătate, acum să vedem dacă se vor materializa promisiunile că sincer cu prima ocazie plec de aici. Nu plec pentru că nu mi-ar plăcea în țară ci pentru faptul că aici nu am siguranța că-mi pot clădi și eu un viitor stabil în care să nu port grija facturilor. Tot aici mă voi întoarce, dar trebuie să plec puțin în alte țări pentru a-mi pune un ban de-o parte pe care să-l investesc aici, la noi în țară și poate cine știe, voi învăța câteva secrete de dezvoltare de la străini, mulți așa au făcut.

Acum mă pun pe treabă, mai am ceva treburi de rezolvat în seara aceasta. Una peste alta, pe data viitoare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *