Faci tu curatenie sau chemi o firma de curatenie?

Salutare, uite ca se aproprie primavara si incep oamenii cat si firmele sa faca curatenie prin case si birouri asa ca m-am gandit sa scriu si eu pe aceasta tema cate ceva.

Curatenia de primavara, multora dintre noi ne da batai de cap, este mult de munca, mult de curatat, trebuie sa curatam ferestre, podele, mobila, incaperi intregi si toate astea intr-un timp foarte scurt. Acum problema este daca le curatam noi sau apelam la o firmade curatenie care sa iti curete rapid si bine cu produse de curatenie profesionale.

Eu recomand firma de curatenie, eu stiu o firma buna de curatenie in Constanta, pe aici prin zona nu am idee dar, am primit recomandari de la mai multe persoane pentru acea firma care se ocupa de curatenie in case si spatii de birou.

Dece sa apelezi la o firma de curatenie?

O firma de curatenie intotdeauna garanteaza dezinfectia incaperii, curatarea profesionala atat a covoarelor, mobilei, pardoselei cat si a peretilor, in urma lor totul ar trebui sa straluceasca daca patronul a stiut sa isi formeze o echipa de oameni seriosi obsedati de locurile curate. Sunt multe firme care iau oameni de pe strada sa faca curatenie dar in sectorul asta nu merge asa, nu poti pune un om dezordonat si murdar sa iti curete casa caci se va face ca da cu mopul si cam atat. Daca gasesti oamenii potriviti intr-o firma de curatenie, in urma lor va ramane totul ca nou, oamenii obsedati de curatenie stiu cum sa scape de pete si alte reziduri, stiu cum sa faca un covor imbacsit sa arate ca proaspat cumparat.

Astea sunt avantajele unei firme de curatenie plus faptul ca nu mai pierzi timp si energie, intr-un timp foarte scurt totul va straluci in locuinta sau cladirea de birouri.

In general firmele de curatenie garanteaza pentru lucrurile defectate sau sparte de catre angajati, asa ca daca in timpul interventiei se sparge o vaza, firma o va achita fara sa stea la discutii, ceea ce nu se intampla daca o spargi tu.

Eu prefer comoditatea, daca nu as avea o mama obsedata de curatenie, as angaja o firma de curatenie pentru a face treaba in locul meu dar in conditiile actuale, pot pune banii de-o parte pentru ca are cine sa faca. Dar pentru cei care nu au o mama obsedata de curatenie, le recomand contractarea unei firme de curatenie care sa se ocupe de igienizare si reimprospatarea locuintei sau a biroului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *