Faci pe Dorel sau apelezi la profesionisti cand vine vorba de instalatii de gaze si sanitare?

Salut, in acest articol vreau sa vorbesc putin despre instalatii termice si sanitare si necesitatea contactari unui instalator profesionist.

Oricine isi construieste sau renoveaza o locuinta, are nevoie de un instalator care sa ii traga tevile si sa ii instaleze centrala, ghiuvete si alte obiecte instalare ce necesita instalare profesionala pentru a nu avea surprize neplacute. Eu de ceva timp stiu de existenta celor de la 247 sau mai exact www.instalator247.ro, instalatori profesionisti si autorizati in montarea centralelor termice, obiectelor sanitare si chiar lucrari la canalizare.

La ei poti apela linistit pentru lucrari la centrala termica, lucari la instalatia de gaze si desfundarea canalizarii, au preturi modeste si ofera servicii profesionale fara a lungi instalatia pe mai multe zile, fara a te incurca. Ei fac treaba repede si bine iar eu ii recomand.

Dece esteideal sa apelati la instalatori profesionisti?

Au scule profesionale pe care stiu sa le foloseasca,
Dau dovada de profesionalism lucrand curat si bine, nu fac treaba de mantuiala si nu te storc de bani
Iti ofera garantia de a nu sari in aer, lucru care un instalator amator nu il poate garanta si ma refer la garantia prin contract ca lucrarea este facuta la cele mai inalte standarde.
Iti ofera chitanta, ei iti ofera chitanta si garantie pentru lucrarea efectuata, un instalator amator nu ofera aceste lucruri.
 

Care sunt riscurile apelarii la un instalator neautorizat?

De multe ori un instalator neautorizat efectueaza lucrarea „dupa ureche” neacordand garantia calitatii lucrarii efectuate, eficienta si rezistenta in timp. Apeland la un instalator calificat si autorizat ai garantia ca nu esti inundat sau mai rau, ca nu sari in aer cu tot cu locuinta. Cele mai urate accidente casnice se petrec din cauza improvizatiilor facute de asa numitii Dorei care sunt buni la toate dar nu caranteaza pentru lucrarea efectuata.

Unii ar spune ca instalarea unui closet sau a unei baterii de ghiuveta este un fleac pe care il poate face oricine, nu este chiar asa caci daca nu sunt instalate bine risti sa te inunzi, si sa nu mai vorbim de instalarea unui aragaz, sau a unei centrale termice facuta defectuos, transformand casa intr-o bomba cu ceas care face Tic-Tac, Tic-Tac iar intr-un final BUM!

Sunt foarte multe locuinte distruse de explozii in toata tara. In tarile civilizate nu ai voie prin lege sa instalezi singur un aparat care functioneaza pe gaz, esti obligat sa chemi pe cineva autorizat pentru a nu pune in pericol viata ta si a celor din jur.

Asadar, mai pe scurt ce doresc sa transmit este ideea de a te proteja apeland la profesionisti, stiu ca nu ne permitem sa chemam profesionisti intotdeauna dar este clar ca este mai ieftin sa apelezi la ei decat sa recladesti locuinta, iar viata pierduta nu prea ai cum sa o readuci in caz de dezastre.

Protezeaza-ti locuinta, protejeaza-ti familia si vecinii, nu mai face pe Dorel caci poate iesi foarte rau.

Voi ce faceti, apelati la profesionist sau faceti pe Dorel? Cat sunteti dispus sa platiti pentru o lucrare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *