Facebook pregăteşte un magazin de aplicaţii – App Center

App Center FacebookFacebook dorește să fie în pas cu ceilalți giganți din online (Apple, Google şi Microsoft) și pregătește lansarea unui magazin de Aplicații, App Center.

A venit rândul ca și FaceBook să-și lanseze propriul magazin de aplicații. Acesta va purta numele de App Center. Chiar dacă nu este încă accesibil utilizatorilor, dezvoltatorii de software sunt deja invitaţi să se pregătească de marea lansare.

Conform anunțului oficial lansarea Magazinului de aplicații „App Center” ar urma să aibă loc peste câteva săptămâni. Printre aplicaţiile care vor putea fi descărcate din App Center se numără Draw Something, Pinterest, Spotify, Battle Pirates, Viddy şi Bubble Witch Saga. Deigur că numărul lor la data lansării va fi mult mai mare.

Luând în considerație mărimea reţelei de socializare Facebook (peste 900 de milioane de utilizatori), este mai multa ca sigur că şi resursele vor fi pe măsură.

5 Responses to “Facebook pregăteşte un magazin de aplicaţii – App Center”

 1. Corina spune:

  La fel detine si Microsoft o platforma de cumparare-vanzare aplicatii pe Windows 8. Dar oricum diferentele vor fi evidente datorita numarului de utilizatori de pe Facebook (platforma gratuita, online) si platforma oferita de scumpul sistem de operare.

 2. Yamasha spune:

  Hmm, e o intreaga batalie la nivel inalt, dar nu cred ca vor detrona pe cei de la google…

 3. Lumi spune:

  Are FB peste 900 mil de useri, dar abia jumatate dintre ei daca-s activi. Parca scria si nr de useri activi pe site-ul lor, pe pagina aia cu statistici. Oricum, e suficient, cat sa le asigure succesul pt orice ar lansa: app center, motor de cautare, etc:)

 4. Bogdan spune:

  Dupa mine acest proiect va fi un succes garantat 🙂

 5. Nicu spune:

  Platforma de pe facebook va fi folosita de mult mai multa lumea decat cea de la Microsoft deoarece nu doar ca are mai multi utilizatori si este free, dar prin aceasta toti dezvoltatorii vor fi ajutati si sprijiniti printr-o publicitate foarte puternica (de la cea mai mare retea sociala momentan).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *