Eu si fobia mea de dentist

Salutare, astazi m-am gandit sa scriu despre niste chestii destul de straine mie dar care m-au facut curios intotdeauana. Stiti uneltele alea de lucreaza dentistii cu ele? Am descoperit ca acele ace cu care lucreaza dentistii sunt de doua feluri, ele sunt impartite in produse endodontie si produse ortodontie.

Mie imi e frica de dentist si acele lor dar mereu m-a fascinat forma acelor ace si dibacitatea doctorilor cand umbla cu ele. Nu prea imi place sa dau pe la dentist, am o fobie deyvoltata inca de cand eram mic si chiar daca necesit un control stomatologic caci maselele mele sunt praf, prefer sa nu.

Voi cum va descurcati cu dentistii? Puteti recomanda un dentist bun care sa nu ma chinuie prea rau si sa aiba aparatura moderna nu toate jafurile antice, scoase de pe poarta fabricii cand era bunica fata? Mai toate cabinetele pe care le stiu eu, sunt dotate cu aparatura nu prea moderna iar medicii sunt pensionari plictisiti carora le tremura mainile si nici nu mai vad bine. Am avut ocazia sa intru intr-un asa zis cabinet facut la o tanti acasa care se dadea stomatolog dar ea defapt era o biata asistenta care furase meserie. Se gandise si ea sa faca un ban pe gura omului, nu stia ea prea multe, mergea dupa instinct. Numai cand i-am vazut cabinetul jegos, pe zgribturoaica luand niste ustensile jegoase si vrand sa mi le bage in gura, am fugit de nu am atins. Nu sufar oricum stomatologii dar sa intru si in asemenea cabinet este prea mult.

Ma intreb cum pot profesa uni meseria de stomatolog daca ei nu au studii nici de femeie de servici si mai au si recomandari? Eu asa am ajuns la doamna de mai sus, prin recomandari, mai apoi dupa fuga afland ca ea defapt e o asistenta a unui stomatolog cu acte in regula. Ma intreb ce mi s-ar fi putut intampla daca chiar lasam zgribturoaica sa imi umble in gura… Cate boli poti lua de la o astfel de progenitura, cati dinti iti mai raman in gura si cat oare rezista dintii pusi sau plombele? Prea mult nu cred ca ar rezista, nefind foarte bine lucrate si ea neavand prea mare habar de aceasta meserie, doar stiind ce a mai prins de la stomatologul pentru care lucreaza…

Oricum din cate stiu, a mers garda peste ea dupa cateva reclamatii facute de pacienti, acum va intreb pe voi, ati merge la un astfel de cabinet?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *