Eu si firma la care lucrez.

Dupa ce am vorbit despre activitatea mea de la munca, pe care poate nu ar trebui sa o am acolo dar in lipsa de altceva de facut, asa imi mai trece timpul… M-am gandit acum sa spun si cu ce ar trebui sa ma ocup acolo.

Sunt manipulant Cutter- Plotter, ma ocup cu programarea unui plotter folosind un program pe calculator, acest plotter taie materiale precum autocolant, ps-film si altele dupa un desen dat prin intermediul programului. Asadar ca activitate am crearea de stickere auto, stickere de perete, fac inscriptionari auto si colantari, fac personalizari tricouri si personalizari sepci, oferim chiar si servicii de xerox.

Asadar la noi vin clienti ce vor un sticker pentru perete, masina, laptop, telefon si orice alt obiect pe care vrea sa il personalizeze, noi facem si tricouri personalizate si chiar si sepci. Firma este la inceput de drum si momentan sunt singurul angajat, eu ma ocup de clienti si comenzi, eu ma ocup de realizarea si montarea produselor si ma asigur ca imi fac treaba bine.

In viitor firma va achizitiona si un printer pentru prelate, un printer pentru tricouri si stickere si alte utilaje necesare pentru o firma ce activeaza in domeniul publicitatii.

Momentan nu stie prea multa lume de noi insa, incercam sa ne facem cunoscuti, realizam oferte pentru cluburi sportive, partide politice, primarii si orice alta firma care ne-ar putea deveni client.

Pe langa toate acestea mai oferim si servicii de pictura pe lemn, pictura pe sticla, pictura pe piatra si defapt pe orice se poate picta de la materialele enumerate pana la pereti, sifoane vechi, varfurii etc.

Suntem o firma mica dar, oferim o gama destul de larga de servicii, firma si-a inceput activitatea in urma cu doua luni, atelierul este in Breaza sub scarile Profi pe parte ca Ice Cube. Ma gasiti acolo de marti pana duminica.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *