Eu ca om prin felu-mi de a fi sau zodie.

Azi am stat toata ziua in pat, m-am tot gandit ce a fost in capul meu aseara, la ce e in capul meu acum… Sunt idiot, un idiot care face lucruri instinctiv, fara a se gandi prea mult, sunt destul de spontan in a lua decizii pe care apoi sa le regret.

Sunt Rac, nu dau inapoi cu toate ca merg cu spatele, prin felul meu de a fi ma atasez greu de oameni dar cand o fac greu ma dezlipesc de ei, le sunt loial. Sunt destul de retras de multe ori dar, cand apare persoana potrivita, persoana langa care ma simt confortabil sunt distrat, rad, comunic, nu mai sunt retras. E ciudat ca vorbesc acum despre ce zodie sunt, defapt nici nu cred in zodii dar, vorbesc despre cum sunt eu, nu stiu daca am mai vorbit.

De obicei nu ma prea bag in seama cu necunoscuti, dar daca ma simt confortabil langa cineva trec de la timiditate la o atitudine prietenoasa si indrazneata uneori.

Nu stiu daca e din cauza perioadei in care sunt nascut sau, pur si simplu ca asa sunt eu dar sunt posesiv, asa cum caldura sfarsitului de iunie imbratiseaza pamantul, asa imbratisez eu persoanele la care tin, pur si simplu le sufoc precum caldura sfarsitului de iunie.

Sunt sentimentalist si de cele mai multe ori am impresia ca opiniile si parerile mele sunt cele corecte, dar de unde ca de cele mai multe ori sunt toatal gresite… Nu imi exteriorizez prea mult sentimentele, nu fata de oricine, le cam tin „sub carapace”.

Am momente cand sunt extrem de deschis, de sociabil dar si momente cand prefer sa fiu singur.

Am o imaginatie bogata, tind mereu sa visez in exces, sa visez mult, departe chiar foarte departe. Ma supar repede, sunt impulsiv dar, imi trece lafel de repede.

Sunt selectiv si imi aleg persoanele langa care sa stau, stau deobicei langa oameni in prezenta carora ma simt confortabil, evit scandalagii, sunt pasnic.

Pe scurt, sunt un sentimentalist retras, selectiv, visator…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *