Esti dependenta de care nu ma voi trata niciodata!

Stau si ma uit la un film, ma uit dar in capul meu sunt randuri de scris, ma indeamna degetele sa scriu cate ceva si ma gandeam la faptul ca atunci cand cineva iti e drag, te schimba.

Ma refer la cineva care reuseste cumva sa te dea peste cap, sa te faca sa plangi odata cu ea, sa iti transmita starile ei, sa zambesti odata cu ea, sa te gandesti non stop la ea. Eu sunt norocos ca am la cine ma gandi non stop, am cu cine plange sau rade, mie mi-a pus capac si un capac greu.

Se spune ca prima nu se uita, deci nu o voi uita niciodata, pentru ca este prima in fata careia m-am destins, prima careia am avut curajul sa ii spun totul, singura persoana care despre mine stie tot. Prima in toate si singura in fata careia sunt gol, gol de orgoliu, gol de secrete, gol de trecut, de ganduri de tot.

Ma gandeam in timp ce ma uitam la film daca noi barbatii facem vre-o data alegeri bune… Eu am facut o alegere buna, cea mai buna alegere cand nu am renuntat, cand am alergat dupa ea, cand am fost insistent, cand am luat-o in brate.

Se fac 8 luni, sunt 8 luni frumoase in care din cauza orgoliului a trebuit sa aleg intre a trece peste orice si am ma dezgoli de tot sau a pierde tot. De data aceasta am facut o alta alegere buna, am spus tot ce era de spus, pot demonstra ca este adevarat, sunt liber, pot privi spre viitor.

11267293_1004368989603795_796727454_n

Cum soarele se trezeste dimineata pentru a ne incalzi fata, asa te trezesti dimineata pentru a-mi incalzi sufletul.

Cumva, mi-a schimbat pareri, m-a schimbat, mi-a aratat ce e important pentru a fi noi, cu toate ca gresesc des, cea mai mare gresala a fost sa ma ascund, sa ascund ce eram de fapt.

Am invatat ca atunci cand cineva-ti devine suflet, va fi suflet pe veci, nu iti trebuie altceva, nu esti curios, nu-ti vei da sufletul nici pentru o secunda, eu nu voi face asta, voi avea grija de suflet, voi avea grija de mine.

Iubita, aproape avem 8 luni, ne apropiem de an, merci ca ma suporti, merci ca ma inveti sa rad, sa plang, sa lupt. Esti dependenta de care nu ma voi trata niciodata!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *