E-advertising are nevoie de noi bloggeri

e-advertising.co

Ești blogger și ai nevoie de bani? Dacă ești dispus să scri articole contra cost pe blog, eu recomand rețeaua e-advertising, o rețea care contractează bloggeri și clienți totodată. Acum sunt foarte multe campanii și nu mai sunt de ajuns bloggeri înscriși, practic nu se face față cerințelor clienților. Eu activez pe ea în postură de blogger dar și client, ca blogger scriu articole iar ca și client promovez site-ul unui prieten, devenit partener acum un an pe vremea când i-am pus la punct siteul sanatatedinplante.ro, acesta vinde plante precum goji, aronia, mur și altele crescute de el, 100% natural însă asta este altă poveste.

Plata articolelor se face la minim 50 de lei în cont bancar sau paypal, plățile făcându-se în fiecare zi de marți, fără întârziere, acestea se fac la cerere și garantez că toată lumea își primește banii. Dezvoltatorii sunt Eugen Șotropa și Andrei Ursachi pe care îi găsiți și pe messenger la idul eadvertoriale@yahoo.com. Scriu acest post deoarece cum am spus sunt și eu client și ași avea și eu ca și restul clienților de noi bloggeri unde să putem cumpăra noi articole.

Clientul are siguranța prin contract că articolele sunt permanente iar în cazul dispariției acestea sunt înlocuite gratuit de către e-advertising iar bloggerul are siguranța plății.

Aștept noi bloggeri pentru a putea lua mai multe articole.

One Response to “E-advertising are nevoie de noi bloggeri”

  1. Andrei spune:

    Ies bani frumosi sau toti se vand pe 2-3 euro?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *