Dureri de coaste groaznice

Stiti cat de tare poate sa doara o lovitra in coaste? Foarte rau si nu pe moment, la cateva zile durerea se intensifica.

Weekendul trecut am taiat porcul si ca de obicei eu am tinut de picioarele din spate si m-am nimerit sa tin cu un vecin care nu are nici o treaba cu realitatea. El statea in picioare si tinea porcul ca atunci cand ti un om bolnav de mana cand moare… M-am vazut nevoit sa tin spatele singur dupa ce mi-am luat un picior de porc in coaste pentru ca vecinul meu e prea prost pentru a tine cum trebuie.

Acum ma rupe durerea de coaste cand respir si mai ales cand ma ridic din pat sau ridic chestii grele. Nu va recomand sa chemati inapti atunci cand taiati porcul.

Saptamana viitoare va fi cea mai aiurea saptamana pentru ca vine Craciunul, ma voi deconecta cateva zile de la internet probabil pentru a nu vedea cum toti primesc cadouri. Eu de Craciun, imi vreau prietenii inapoi, vreau ca sora mea sa poata veni in tara, vreau sa fie toata lumea fericita, voi fi eu destul de posomorat anul acesta.

Nu imi arde de nimic, nu prea imi arde de sarbatori, de baut si distractii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *