DirectorSubmit

De ceva timp, am deschis DirectorSubmit.com un site pe care îmi ofer serviciile web dar pe care învăț și pe alții despre cum se fac acestea.

Încerc să scriu articole ajutătoare despre înscrieri în directoare și promovare web în general, despre cum poți promova un site și la ce efecte te poți aștepta. Pe directorsubmit postez fel de fel de articole despre tehnici de promovare probate de mine și de alții cunoscuți mie, articole despre siteuri specializate în promovare web și cum poți obține back linkuri relevante.

În curând îi voi implementa și un director web, folosind un plugin creat de Ciprian Popescu  numit Roo Link Directory pentru directoare web pe WordPress cum am si aici pe marinelpadurice.ro sau voi folosi phpld, un script special pentru directoare web cum am pe promovamromania.eu.

DirectorSubmit, vreau să îl dezvolt ca site cu și despre servicii web de optimizare și promovare seo dar și ca director web în viitor. Moementan sunt la faza de promovare iar imediat după, mă voi ocupa doar de publicarea articolelor despre optimizare și promovare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *