Din nou, gandesc, prea mult

Stare usor degradata spre pragul de jos al existentei, trairi inexplicabile si dezechilibru. Cum am mai spus pe aici in articolele anterioare, trec printr-o perioada destul de grea, nu pot spune foarte deoarece sunt altii care s-au luptat cu lucruri mai rele dar la mine e altceva. Sunt permanent stresat de diferite chestii, gen examenul pentru permis pe care marti trebuie sa-l iau si stiu sigur ca la sfarsitul probei teoretice voi avea pe dosar scris ADMIS, trebuie sa am admis. Ma streseaza si unele probleme legate de recuperarea unei sume considerabile de bani, treaba care miercur sper sa se rezolve. Si cei mai greu, am invatat ce inseamna sa-ti fie dor, sa regreti 5 minute si sa-ti asumi niste greseli.

Acum incerc sa trec peste toate, sa las totul de la sine si sa ma gandesc putin si la mine, sa ma gandesc ce voi face. S-ar putea sa plec inapoi in Germania dar nu pe santier ci intr-o fabrica de produse cosmetice, cu contract si program de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana cu un salariu frumusel si concediu platit, asta daca voi fi acceptat pentru acest post. Ma uit si la laptopul asta ca i-a cam obosit tastatura si incepe sa dea rateuri cand apas unele taste, ceea ce ma face sa vreau sa-o schimb.

Tot acum ma gandesc si la treaba aia cu „pedepsit pentru greselile trecutului” sau mai smplu „se-ntoarce roata” si dea dracu de nu-as vrea sa fie roata aia patrata sau cel putin ruginita, blocata ori cel putin sa stea locului odata. Nu imi prea place situatia data dar, incep sa-o accept usor usor.

Ma mai gandesc si la unele guri care imi critica faptul ca scriu aici ce simt, ce imi trece prin minte, dece nu asi scrie? Nu ma intereseaza cine citeste, ce citeste si ce crede, nui un lucru privat acest blog, poate nu ar trebui sa scriu tot ce simt in el, poate nu ar trebui sa scriu, dar ma gandesc ca macar atata curaj sa am, sa am curajul sa scriu, sa am curajul ca peste ani sa citesc.

In fine, trecand si peste asta ma mai gandesc la deschiderea unui bussines propriu, o afacere mica care sa imi asigure un venit constant iar pentru asta ma tot uit pe ici pe colo, pe siteuri de specialitate, poate gasesc o idee indrazneata, poate gasesc o portita de dezvoltare astfel incat intr-un an maxim doi sa fiu pe picioarele mele. Poate ma gandesc prea mult la asta dar, vreau sa fac ceva bun in viitor, sa imi asigur un venit constant si sa asigur altora un loc de munca cu venit constant. Am o multime in cap, nici scriind nu le pot scoate pe toate, mi-ar trebui prea mult timp, prea multe litere si prea mult net sa insir aici tot ce gandesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *