Din gandurile mele.

Iar am ajuns sa scriu, sa mai descarc din ganduri, daca si din sentimente as putea descarca in cuvinte, ar fi genial dar na, asta doar timpul o rezolva caci in timp reusesc sa formez sentimente, se pare ca de obicei dar de data asta regula s-a dus dracu.

In general nu prea sunt genul de om sa-i placa cineva, sunt selectiv, nu imi place oricine iar daca imi place, greu pun sentimente… De data asta, mi-a placut din prima si m-a molesit de-odata, a avut aceasta forta brutala… Insa ca de obicei, imi place ce e luat, ce-i ocupat sau ce-i al altuia, sunt un fel de Eva, imi plac „fructele interzise”. Placutu ca placutu, dar sa ma dea peste cap in halul asta, nu prea imi aduc aminte sa fi tinut asa de mult la cineva intr-un timp atat de scurt, sunt o jigodie care iubeste greu deobicei.

Acum nu stiu, sunt oarecum confuz, din fire lupt pentru ce-mi propun, tot din fire „nu sparg case” dar am rabdare, multa rabdare, ca de obicei voi lasa lucrurile sa mearga de la sine, ori ma reglez cu timpul ori ma dereglez detot.

Cat despre altele, sunt foarte obosit, ma gandesc sa imi schimb locul de munca cum am mai spus, am fost la un interviu pentru post de soferi dar dupa ce am auzit de la mai multe surse care nu au legatura intre ele ca nu dau salariile cei de la firma unde vroiam sa ma angajez, am spus decat sa fac naveta si sa nu iau bani, mai bine stau aici unde banii to ii iau si nici nu fac naveta. Acum astept raspuns sa plec si din tara, daca vor merge lucrurile cum trebuie, cel putin un an voi fi plecat prin Franta, imi surade ideea, salariu bun, munca doar 8 ore….

Aici muncesc undeva la 15 ore pe zi, dorm 2 ore pe noapte iar restul ma chinui sa adorm, ma simt obosit tot timpul, ma simt extenuat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *