Dimineata ratata, TELEKOM nu vor sa imi dea net azi…

Neata, azi se pare ca cei de la TELEKOM firma varza de la care am net, lucreaza in centrala si din aceasta cauza acum imi merge doar sa intru pe google si pe blog. Tot e bine si asa dar ma enerveaza ca am lucruri importante pe mail pe care nu le pot vedea caci nu se incarca pagina.

Azi am o gramada de treaba la pc dar se pare ca ma tin in loc astia cu netul lor oricum de toata jena. Bag picioarele in sarmele lor, eu vreau net si punct. Nu prea ma intereseaza faptul ca lucreaza ei in centrala, ca fac revizii, sa le faca noaptea nu dimineata cand ma trezesc, imi fac o cafea si vreau si eu ca tot omul sa imi vad de treaba, nu domne nu, ei trebuie sa se trezeasca dimineata odata cu mine si sa umble la internet, pentru a nu putea avea eu o dimineata linistita.

Stiti cum sunt microbistii atunci cand se ia cablul intr-un meci de fotbal in campionat? Asa sunt si eu, imi vine sa sparg monitorul de nervi, nu pot face nimic fara net iar la sfarsit de luna vin la mine cu facturi sa le platesc netul de cacat ce mil ofera pentru suma de 70 de lei doar net. ca factura pentru net, tv si telefonie ajunge la 100 si ceva de lei…. HOTIIIII. Sunt niste hoti care si-au schimbat numele dar au ramas cu aceeasi infrastructura de cacat.

Acum ma duc sa mananc ceva si sa ma calmez, sper sa termine mai repede cu netul asta…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *