Dimineata plicticoasa si despre defrisarile din paduri.

Salutare, zilele astea am mai rarit-o cu scrisul, a venit caldura si nu prea am chef de stat in casa cand afara este soare. Azi sunt nostalgic, ma uit ca e trecut de jumatatea lui Mai si vine Iunie care oricum trece repede. Mai am putin si fac 24 de ani, o galagie de ani si nu imi place, nu imi place faptul ca imbatranesc prea repede. Dar ce sa-i faci, trecem peste aceste neplaceri si continuam sa visam.

Acum visez langa o cana de cafea si ma uit pe canalele de stiri sa vad ce se mai intampla in tara. Toate sunt normale, viloul este prezent, crima si furtul si ele-s prezente, parlamentarii se cearta, „divele” se dezbraca, jurnalistii le promoveaza.

In rest, nimic nou, totul devine monoton, aceeasi rutina zi de zi, dimineti plctisitoare, dupa-amieze calduroase si seri lenese. Ma uit cum ai nostri conducatori de stat se chinuie sa dea o lege prin care defrisarile de padure sa fie declarate ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA, cu asta se chinuie pentru ca nu stiu cum sa se favorizeze pentru ca si ei „lucreaza cu lemnul”.

Dupa mine, taierile din padure ar trebui sa fie strict interzise inafara de situatiile in care copacii sunt doborati de vant sau alunecari de teren. Cei ce defriseaza paduri intregi ar trebui condamnati imediat la ani buni de inchisoare.

Dar asta este doar parerea mea, ei ne conduc si se pare ca fac ce vor cu ce-i al nostru…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *