dimineata, hai sa o condimentam

M-a prins dimineata puturos, inca nu m-am ridicat din pat, deja am baut cafeaua chiar daca am zis ca nu mai beau ea vine la mine fara sa o cer si trebuie sa o beau odata ce i-am simtit mirosul. Dupa un somn lung si un cap dat zdravan de birou pentru ca in vis ea ma gadila, m-am trezit lenes. Acum stau si scriu, ma uitam pe facebook la postarile unor asa numiti anti semiti, adica oameni care se iau de Evrei dar ei nici macar nu au cunoscut unul, oameni care sunt ca maimutele, daca cineva zice ca evreul trebuie sa moara lafel spune si el.

In fine, sunt o multime de idioti pe reteaua asta de socializare, unele donsoare, fara prea multa materie cenusie in creier tot pun acele materiale video in care se filmeaza dand pareri altora… Parerile lor suna cam asa…. esti draguta, esti dragut, pari de treaba, esti de treaba, simpatic sau simpatica si cam atat. Imi vine sa rad, da da in basca mea o parere adevarata daca tot o dai sau esti prea inapt pentru a formula o parere mai consistenta? In plus, cum poti sa iti dai cu parerea despre cineva pe care nu il cunosti?

Cretinisme si iar cretinisme de la copile pe analgezice crescute in custile de beton ale apartamentelor cu aspiratii de barbie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *