Problema cotidiană a multor oameni: Dieta de slăbire

În lume slăbitul este o problemă deja cotidiană pentru unele persoane, cele mai multe abordând diete de slăbire dintre cele mai severe posibile, ajungându-se până la gradul de înfometare. Multe femei în general doresc să aibă o greutate cât mai mică, unele ajungând chiar la gradul de subnutriție prin inconștiență sau prostie de multe ori. Cei mai mulți specialiști în nutriție și alimentație recomandă slăbitul prin sport dar atunci când nu este timp pentru a face sport ce faci?

Când nu ai timp de sport, este recomandat să ai un stil de viață echilibrat și o alimentație sănătoasă, renunțând la carnea de porc și alte mâncăruri cu un conținut mare de colesterol, alimentația nesănătoasă înlocuind-o cu alimentația pe bază de legume și fructe.

O dietă de slăbire poate conține și carne dar doar anumite tipuri de carne gen piept de pui la grătar, aceasta neavând foarte mult colesterol și fiind considerată un aliment sănătos. Diete de slăbire sunt foarte multe, de la diete de slăbire lejere până la diete agresive. Acestea din urmă nu sunt recomandate deoarece în loc să ajute organismul, acestea mai rău îl distrug.

Am prieteni și prietene în general care caută frecvent diete de slăbire, eu ca un cititor înrăit de fel de fel de siteuri, le recomand siteul slabescu.ro. Este un site cu sfaturi și diete de slăbire, unde poți pune și întrebări despre diete și recomandări iar cel mai important articolele sunt create pe baza experiențelor cititorilor și utilizatorilor frecvenți ai acestui site. Câteva prietene au găsit sfaturi utile în urma cărora au slăbit, eu personal nu am nevoie de așa ceva, mie mi-ar trebui sfaturi de cum să pun pe mine că din păcate vorba aia „mănânc de geaba” că nu se pune nimic.

One Response to “Problema cotidiană a multor oameni: Dieta de slăbire”

  1. Andrei spune:

    In combinatie cu o activitate buna, chiar un abonament la sala, face minuni. Testat acest lucru chiar de mine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *