Destinatii turistice pe 2013

Ca tot se apropie 1 Mai muncitoresc apoi pastele, sarbatoare pe care majoritatea o sarbatoresc (majoritatea pentru ca eu nu), ma gandesc sa scriu pe aici despre locurile unde v-ati putea petrece vacanta, vacantele.

O vacanta nu este tocmai ieftina dar, este cam tot ce si-ar putea dori un om pentru a se linisti, pentru a-si reancarca bateriile. Vacantele in general sunt destul de costisitoare dar sunt si locuri unde le gasesti la preturi bune si conditii ireprosabile. Sunt o multime de siteuri unde poti gasi vacanta perfecta dar, mai multe cunostinte cu dare de mana prefera vacantele prezentate pe siteul VipHoliday, un site unde gasesti prezentate destinatii si oferte pentru vacanta ta.

Gasesti de la DESTINATII-EXOTICE la EARLY BOOKING, oferte pentru toate buzunarele, intr-o oarecare masura ca stim toti ca romanul este de doua categorii, acela care isi permite si acela care viseaza.

Cat despre site, este bine structurat pe categorii, iti ofera toate informatiile necesare pentru a-ti gasi vacanta perfecta.

Ofertele pentru vara lui 2013 sunt promitatoare dar ma deranjeaza faptul ca nici anul acesta nu-mi permit sa plec intr-o vacanta, poate la anu, de cativa ani incoace tot spun asta dar acum am un job cu un castig bunicel, pana in vara viitoare sper sa reusesc sa fac ce mi-am propus la casa apoi sa-mi permit si eu o vacanta intr-o destinatie nu exotica, dar o destinatie frumoasa cu istorie si ceva obiective bune de vizitat. Acum asteptam pana la anu si vom vedea ce va fi dar pana atunci, mai strang ceva banuti, mai visez si tot asa.

 

One Response to “Destinatii turistice pe 2013”

  1. Igrec spune:

    Mersi. O vacanta in Cuba ar fi tare interesanta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *