Despre

MarinelPadurice.ro este un site web general.

De ce general? 

Pe MarinelPadurice.ro veti gasi subiecte din domenii diverse precum stiri, divertisment, publicitate si promovare, turism, servicii web, personal, critica si recenzii, tutoriale.

MarinelPadurice.ro isi propune sa abordeze subiecte de o larga varietate. Aici veti gasi tot ce va intereseaza.

MarinelPadurice.ro a luat viata ca un blog personal acum cca. 3 ani jumatate apoi usor usor a devenit un site pe domeniu .ro, la inceput fiind creat pe subdomeniu.

Cat despre mine….

22 de ani, o viata de om din care am invatat sa respect, sa apreciez si sa ma adaptez, am trecut prin scoala, unde n u am fost chiar un elev emitent dar unde mi-am format opinii si mi-am slefuit caracterul, din tot ce ne predau profesorii am retinut ce mi-a placut, ce am crezut ca imi va folosi, ce nu am retinut imi aduc aminte pe parcurs. Am fost prieten, am fost coleg, sunt si voi fi in continuare. Sunt dependent de munca, imi place sa lucrez, nu pot sta fara un job, trebuie sa am intotdeauna ceva de facut, imi place aceasta rutina pe care o ai la servici, imi place sa fac parte dintr-un colectiv, unul cat mai mare si imi place sa ma implic.Imi place sa-mi conduc masina, imi place sa organizez oamenii, imi place sa implementez idei, imi place sa fiu pe drumuri.

Nu imi place sa stau prea mult acasa, acasa merg in trecere, stau foarte putin, vreme de 1-2 zile sau chiar ore. Imi plac animalele, am catel, pisici, am crescut intr-un cartier mic, la curte, am crescut cu animalutele adunate de pe drumuri, adoptate.

Nu comentez, o cearta cu mine este ca si o cearta cu peretii, nu ripostez, imi spun parerea cand se face liniste, nu incing spiritele, ascult ce are omul de spus apoi spun si eu ce am, calm, diplomat.

Imi place sa scriu, chiar daca nu sunt un autor tocmai bun, scriu, scrisul ma relaxeaza.

Lucrurile relaxante pentru mine sunt scrisul, condusul si lucrul la calculator.