Despre televiziune si publicatii de stiri

Salut, astazi vreau sa vorbesc despre presa din Romania si goana dupa audienta, despre acei jurnalisti de duzina care nu mai au scrupule si pentru a avea audienta ar pune in ziar imagini cu propria mama in timp ce i-o trage vreun vecin.

Sunt amator de presa, citesc stiri, vizionez materiale, investigatii jurnalistice si tot ce se mai da pe siteurile de stiri caci la tv nu ma uit. Vad cum jurnalistii nu mai folosesc termenul de „decedati” acum le spun direct „morti” victimelor accidentelor sau crimelor si chiar pun pe post imagini cu trupurile neinsufletite ale acestora ceea ce este imoral.

Deja jurnalistii romani sunt anchetatori declarand un om hot, criminal sau violator inainte ca instanta sa dea verdictul ceea ce nu este in regula caci pana la verdictul instantei acela este doar un suspect.

Ma uit si cum se promoveaza toate gunoaiele societatii, vezi cate-o tatoasa buzata pe post cum se da in barci ca e amanta sau sotia nu stiu a cui burtos infect si e mare vedeta ea ca are o camera de filmat in fata si un pupincurist ce ii pune intrebari.

Sunt degustat de emisiuni gen a lui Maruta unde se aduna toate gunoaiele societatii, toate ex-vedetele Romaniei, toti anonimii care peste noapte vezi tu, devin vedete.

Eu am renuntat de mult sa ma uit la tv, insa vad cunoscuti care urmaresc cu inima in cur emisiuni cu nore pentru masa si alte tampenii gen o vrea langa el unde merg toti stramvii violati de viata.

Mda, cred inca faptul ca televizorul te tampeste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *