Despre magazinele Carrefour din Bucuresti

Alegerea hypermarketului de unde ne facem cumparaturile difera de la persoana la persoana, insa in principal, lucrurile care conteaza intr-adevar sunt locatia si preturile produselor din magazine.

De obicei preturile sunt cam aceleasi in majoritatea supermarketurilor, tocmai de aici putem trage concluzia ca cu cat este mai aproape magazinul de noi, cu atat cresc sansele sa il tranzitam mai des. Cu toate acestea, anumite hypermarket-uri aplica strategii diferite de comercializare a produselor care induc putin in eroare clientii. Un Hypermarket nu va iesi niciodata in pierdere, nici atunci cand vine anumite produse la preturi extrem de mici.

Marea majoritate a hypermarket-urilor obisnuiesc sa aiba preturi mici la anumite produse, dar preturi mari la altele. Compensand intr-un final fiecare oferta.

Carrefour este cel mai mare lant de hypermarket-uri la nivel european si pe locul 2 in lume, avand magazine deschise in majoritatea tarilor, dar exceland in special in Europa si America de Sud.

In Romania, Carrefour nu este chiar primul in lista hipermarketurilor, dar are totusi o prezenta fruntasa fiind prezent in multe orase din tara. La nivelul tarii noastre, Carrefour vine cu trei tipuri de magazine: hypermarketuri, Carrefour Market si Carrefour Express.

-Hypermarketurile sunt cele mai mari magazine si sunt peste 27 in toata tara. Pe harta Bucurestiului sunt nu mai putin de 10 hypermarket-uri Carrefour.

-Carrefour Market sunt de fapt supermarket-uri si sunt mult mai numeroase, regasindu-se in majoritatea judetelor.

-Carrefour Express sunt magazine mai micute, mini market-uri de cartier si sunt sia cestea destul de raspandite la nivel national.

Chiar daca lantul francez de magazine este raspandit in toata tara, cele mai multe hypermarketuri se gasesc in Bucuresti: Carrefour Orhideea Bucuresti, Carrefour Vulcan din Vulcan Value Center, Militari, Colentina, Unirii, Baneasa, Berceni Grand Arena, Colosseum, Mega Mall si Vitantis.

Tot in Bucuresti se gasesc si o serie numeroasa de Carrefour Market-uri: pe strada Nicolae Caramfil, Drumul Taberei, pe Soseaua Pantelimon, pe bulevardul Ghencea, pe bulevardul Sincai si multe altele.

Prin urmare, strazile Bucurestiului, cartierele si zonele periferice sunt acaparate de acest colos comercial, iar gasirea unui magazin Carrefour nu ar trebui sa fie o sarcina grea, mai ales daca dispuneti de o harta Bucuresti 3D actualizata.

Carrefour reuseste sa atraga clinetii prezentand din avans ofertele magazinului. Multi primesc prin posta cate un catalog Carrefour lunar sau chiar din 2 in 2 saptamani reusind sa vada toate oferte, in timp ce altii prefera sa vizualizeze online catalogul cu ofertele Carrefour.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *