Despre adidasii cu platforma

Vara a trecut si a inceput sezonul de tomana. O data cu schimarea anotimpului se schimba si tentintele din fashion. Daca pe timpul verii am stat la plaja in bermude sau costume de baie, acum e vremea sa ne imbracam putin mai gros, si evident si sezonul de plaja a trecut. Insa fiecare anotimp vine cu partile lui frumoase. Atat din punct de vedere al imbracamintei cat si al incaltamintei tendintele s-au schimbat in raport cu sezonul. Toata vara am purtat incaltari lejere precum sandalele insa acum deja este vremea rece pentru sandale, balerini si alte incaltari de genul.

 

Problema este ca in acest sezon se pune intrebarea vis a vis de imbracaminte cat si de incaltaminte. Ce am putea purta, ce am putea incalta? Si in acelasi timp sa fie si in trend.
Ultimele tendinte in materie de fashion au venit cu propuneri extraordinare pentru tinuta vestimentara cat si pentru incaltari. Cele mai cool incaltari pentru acest sezon sunt adidasi cu platforma sau simplu adidasii platforma. Aceste tipuri de adidasi sunt incaltari foarte comode si in trend. Acesti adidasi cu platforma, care pot fi de diferite culori si modele, in functie de preferinte pot fi cea mai buna alegere pentru acest sezon daca vine vorba de incaltaminte.
Fiind confectionati in principiu din piele si piele eco, sunt foarte rezistenti. Acesti adidasi cu platforma se pot purta atat toamna, iarna, cat si primavara. Pentru a va face o idee de aceste tiputi de adidasi puteti intra pe site-ul www.adidasicuplatforma.com de unde puteti si comanda in acelasi timp. Pe acest site puteti gasi diferite modele de adidasi platforma, practic sunt modele pentru toate gusturile.

Voi ce parere aveti despre aceste incaltari, va plac?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *