Depresiv.

Iar sunt la munca, defapt de ceva vreme este o raritate sa fiu acasa, weekendul asta am plecat spre casa dupa 3 saptamani de cand nu am mai fost si am stat doar cateva minute, apoi am plecat in Bucuresti. In Bucuresti am fost la un mic concert, la duduiala, sa ma relaxez putin, apoi am ajuns ieri dimineata la 5 acasa iar la 6 am plecat la munca, acum stau in restaurantul hotelului, ma uit pe geam si scriu sau incerc sa scriu cate ceva pe blog.

Ma gandesc cum sa fac sa imi iau masina, momentan o conduc eu pe cea de la munca dar nu ma satisface pe deplin, vreau sa am masina mea. Ma gandesc cum sa fac sa platesc tot ce am de plata si sa imi iau masina, insa cand ma gandesc la cheltuielile lunare, constat ca imi spulber visul singur, nu am de unde sa pun de-o parte din salariu.

Ma gandesc sa plec din tara, dar unde?

In rest nu stiu ce sa mai zic, sunt putin dezamagit de faptul ca renunt la tot si ma axez total pe munca, nu mai am nimic altceva, nu tu un cineva cu care sa mai petreci serile, nu tu distractie, doar munca. Dece doar munca, tocami pentru a-mi acoperi cheltuielile lunare, sa nu strige lumea dupa mine ca am sa le dau bani, sa nu sune telefonul cu celebrul mesaj „Aveti de achitat suma de…. pana la.”.

Fac tot ce pot sa fie bine, dar rezultatele fac tot ce pot sa nu apara se pare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *