Decoratiuni din pene si flori

In acest articol vreau sa vorbesc putin despre aranjamente pene sau aranjamente florale. Sunt multe firme care se ocupa cu aranjamente florare dar prea putine care fac dintr-un buchet de flori un lucru senzational. Acele putine firme, care chiar fac treaba buna pot face „din floare bici” cum s-ar putea spune pe la noi si reusesc sa aduca evenimentelor un aer deosebit doar prin modul in care aranjeaza buchetele de flori, ghirlandele si alte decoratiuni.

La hotelul unde lucrez, acum de 1 si 8 Martie avem nevoie de cineva care sa ne decoreze sala. Cautand pe net am gasit exact ce aveam nevoie, o firma care poate face din restaurantul hotelului un loc de vis unde femeile ce vor veni sa isi serbeze onomastica de ziua femeii, se vor simtii ca in paradis.

Cu totii stim ca femeilor le plac florile, iar daca florile sunt aranjate intr-un mod profesional este si mai bine. In aceasta perioada a anului iti poti castiga clienti fideli doar prin decoratiunile din restaurant.

Uitandu-ma pe site-ul firmei de aranjamente si decoratuni, am vazut niste fotografi superbe cu lucrarile din portofoliu, acestia chiar stiu ce fac si sunt cu adevarat profesionisti. Ii voi prezenta sefului meu site-ul acestora si va ramane sa se decida daca contracteaza aceasta firma pentru a ne decora restaurantul de 8 Martie.

De ceva vreme pe langa decoratiunile florale, am observat ca se merge tot mai mult pe decoratiuni din pene colorate care invie si mai mult atmosfera, penele sunt cu adevarat superbe si fac echipa buna cu florile.

Imi voi permite sa pun cateva imagini din portofoliul alidesign aici pentru a va arata cum pot lucra oamenii acestia. Eu am studiat fiecare fotografie in parte si am ramas placut uimit de realizarile din portofoliu, ba chiar va invit si pe voi sa le priviti si sa va minunati.

Eu voi incerca sa ii aduc in hotel pentru decorarea restaurantului si a camerelor, hotelul necesita o reimprospatare si cred ca ei ar putea sa aduca putina lumina pe aici. Florile sunt unele dintre cele mai bune lucruri cu care poti infrumuseta un loc, daca mai pui cateva panglici si pene colorate, plus un ochi bine format si simt artistic poti face dintr-un loc intunecat o adevarata capodopera ce reflecta lumina si bunavoie.

Prin decoratiunile de orice fel, poti aduce caldura in orice loc din casa sau curte, trebuie doar sa sti cum sa asezi si unde sa asezi un obiect decorativ.

926-6 938-6 946-6 951-6

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *