Deci vreau Galaxy Nexus de la Samsung

Hai să vă povestesc despre primul meu telefon mobil. Acel telefon era mai degrabă o unealtă bună la toate, la bătut cuie, la vorbit, trimis mesaje, aruncat cu el, pe post de minge de fotbal şi altele. Era un Alcatel adus din Italia, alb-negru, pe care nu prea ştiam să umblu, aveam cam 13-14 ani când l+am primit şi da a fost primul meu telefon. Pff şi eram aşa de mândru de ce poate face, era un smartphone al timpurilor acelea, avea zeci de utilități în „gospodărie”, era un fel de briceag universal și îl foloseam de la activități precum desfacerea sticlelor de suc (erau acele sticle de sticlă cu un suc galben ce avea un gust oribil, dar era suc) până la bătut cuie cu el și vorbit la el. Acel telefon l-am ținut cam doi ani și a cedat într-un final după ce l-am cam aruncat de pereți.

Al doilea a fost un Motorola, bun telefon și el, apoi am avut un Samsung iar acum am alt Samsung CH@T 3350 cu tastatura qwerty. Este bunicel telefonul, tine bateria ceea ce conteaza foarte mult dar m-ar tenta foarte mult un smartphone (adevarat) nu ca alcatelul. Citesc despre telefoane pe www.computerblog.ro zilnic și mi-am făcut câteva idei despre ce mi-ași dori. Unul și cel mai bun cred că ar fi Galaxy Nexus de la Samsung din câteva motive…

Samsung este marca mea preferată de telefoane, chiar dacă este cu tuch screen voi trece peste asta (nu-mi prea place ecranul tactil), ținând cont de ce poate face acest telefon, este GENIAL. Mi-ar folosi foarte mult la postarea pe blog și cum am de gând ca în curând să încep să călătoresc prin o mulțime de locuri, acest telefon este de-a dreptu genial, mă va ajuta să țin cititorii la curent cu locurile prin care voi trece, pe jos sau pe biciletă (un vis de-al meu..).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *