Decembrie

Decembrie, luna cadourilor in care eu nu primesc cadouri. Merge si asa, o sa incerc sa intru in spiritul Craciunului si sa fiu mai bun, mai bun in primul rand cu mine pentru ca pe mine in ultimul timp m-am neglijat cel mai mult. Am uitat sa am grija de mine si mi-am facut griji pentru altii, m-am consumat pentru altii si am ajuns la minunatata greutate de 55 de kg de la 65. Am acceptat greu unele lucruri si nici acum nu imi este usor dar, acum le accept pentru ca nu va mai fi niciodata ce a fost.

Doresc tuturor o luna plina de cadouri, sa primeasca ei si pentru mine, mai ales persoanele la care tin si pe care in ultimul tmp le-am disperat cu felul meu de a fi si starile mele. Vreau sa vina mai repede 2016, voi pleca din tara, ma voi muta in Franta cel mai probabil, voi sta cu sora mea si voi munci acolo, imi voi face un viitor acolo.

Azi stau in fata laptopului si il privesc din alte perspective, privesc totul din alte perspective, incerc sa vad partea buna a lucrurilor, partea reala nu cea pe care mi-o imaginam eu. Azi este si ziua nationala a tarii in care traiesc, Romania. La multi ani Romania, tie iti doresc sa scapi de prostie, hotie, minciuna, mita, lepre si tot ce dauneaza acestui pamant.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *