De plictiseala

Salut, de cateva zile nu am mai avut timp a scriu dar acum, langa o cana de ceai in restaurantul hotelului la care lucrez mi-am facut putin timp sa mai las cateva randuri pe aici.

In ultimele zile m-am ocupat de terasa si curtea hotelului, am fost intrerupt de o ninsoare care a tinut 3 zile si acum este si zapada, paradoxal dar acum 5 zile stateam in tricou si pantaloni scurti, acum nici pana in parcare nu imi vine sa ies.

Oricum, am avut ceva treaba pe aici, ne pregatim de paste, eu ma mai ocup printre picaturi si de noul meu site, aplicatii-android.com pe care usor, usor il dezvolt.

In rest toate bune si frumoase, ma irita faptul ca nu prea sunt clienti si intarzie salariile dar, vor veni si ele, nu imi bat capul momentan.

De plictiseala ma mai uit pe batranul youtube la cate-o compilatie cu rusi tampiti, mai una cu animale, mai ma joc prin parcare cu Ponta, unul dintre dulaii pripasiti pe la hotel…. Ponta este mare si talamb, sta sa il tragi de urechi, sa il mangai, sa il scarpini, sare gardul vecinului (unde sta deobicei) atunci cand fluier…. este ca o pisica, doarme pe o magazie (se urca pe scara) si sare garduri ca un tap.

In rest nici eu nu stiu ce mai fac….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *