De plictiseala

Iar ma plictisesc, sunt la munca si ma gandesc la ce sa fac sa mai scot un ban pe cale cinstita. Se pare ca nu prea merge cu munca asidua sa faci bani in ziua de azi, m-as apuca de furat dar la asta nu ma pricep…. Ma gandeam sa ma apuc de spart conturi bancare, dar iau ani deci nu merge nici asta caci nici asta nu este pentru cei slabi de ce vrei tu…. Ma gandeam sa vand ursi ca tot vin si imi devasteaza tomberoanele in fiecare noapte dar si asta e ilegal.

Asadar in tara asta ce e profitabil este ilegal, nu imi plac chestiile ilegale si se pare ca mai bine sarac si cinstit decat bogat la mititica. Nu stiu ce sa mai spun dar cred ca voi pleca din tara cat de curand, cum fac rost de ceva de munca in afara tarii am si plecat, mie dor de Germania unde lucram 11 ore pe zi dar cu salariu pe o luna o duceam bine si trimiteam mai bine de 3 sferturi in tara.

La televizor nu ma mai uit aproape deloc, oricum nu ma uitam prea mult dar deja cand il deschid imi vine sa arunc un scaun prin el, insa nui al meu si costa mult. M-am apucat sa trag de fiare, daca tot am o mini sala de fitnes aici la hotel in timpul liber mai trag de-un fier, mai fac un abdomen, poate reusesc sa pun ceva pe mine si sa fac macar doua patratele din unu care il am…

Aseara am incercat sa beau o bere, m-am imbatat grav de la 3 sferturi din ea, singur are prea mult alcool, plus ca nu sunt obisnuit ma ia imediat de cap, prefer volanul decat alcoolul.

Mai ascult niste muzica, poate mai trece de plictiseala, ma uit dupa un amortizor pentru masina de servici ca se futu amortizorul stanga fata si face ca toti dracii. Bine nu stiu daca e amortizorul ori bascula sau capul de bara dar ma duc pe la un mecanic sa vad cam ce ar fi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *