De ce sa alegi www.PrintDvd.ro

Doresc sa incep acest articol prin a va saluta, caci asa este politicos, nu? pai sa fie „Buna Seara!” in acest caz si sa trecem la treaba, vorba unui fost participant la Romanii au talent, Tudorel parca-l chema. Dar in aceasta seara nu vom vorbi despre talente ascunse sau deja descoperite si nici despre concursuri care va pot face vedete peste noapte ci am ales sa va prezint cateva detalii ale unui site ce l-am descoperit in weekend intr-o scurta navigare pe internet in timp ce cautam servicii de Personalizare Cd/Dvd care sa vina la pachet cu servicii de tipar digital pentru a putea tipari si Coperti de Cd/Dvd si pentru copiere de informatie la un pret rezonabil si o calitate buna, sa nu zic excelenta.print-cd-print-dvd-480x314

In prima faza, am gasit ceva site-uri ce se ocupa cu Print pe Cd/Dvd sau personalizare, depinde cum doriti sa-i spunem, insa m-am oprit in cele din urma la site-ul mentionat in titlul acestui articol, mai exact www.PrintDvd.ro – De ce aceasta alegere? In primul rand, baietii au raspuns cu interes inca de la primul meu apel si au reusit sa ma faca sa inteleg tot ce trebuie sa fac, ce materiale sa le predau, la ce rezolutie sa lucrez, bleed-uri necesare si tot ce trebuie pentru ca treaba sa decurga excelent; mai exact, suportul oferit a fost de nota 10.

In a doua faza, nu pot sa nu mentionez pretul redus la care am reusit sa ajung cu intreaga comanda ce includea servicii de Print Dvd, Print Coperti Dvd si Multiplicare Dvd/Cd. Bineinteles, nu sunt din Brasov si aici am avut o mica indoiala insa m-am bazat pe anii de experienta ce-i au in spate (peste 12 ani de tipar digital) si am purces la comanda ferma. Nu va zic faptul ca aveam nevoie de ele cat mai urgent, intr-un timp chiar ma gandeam sa fac un drum rapid la Brasov, insa m-au linistit baietii: in 24 ore batea la usa mea curierul; ce sa mai zic, chiar nu ma asteptam ca totul sa decurga asa rapid. Iar surpriza a fost cand l-am desfacut si am verificat produsele, chiar pot sa recunosc: nota 10 atat pentru tipar cat si pentru modul de cooperare.

In a treia faza, nu-mi ramane decat sa vi-i recomand si voua! Firma este un centru de copiere din Brasov, cunoscut, inregistrat sub denumirea de Sc Euro Paper Srl si chiar ofera servicii de calitate la preturi accesibile oricarei persoane. Printre servicii mai enumar si: Mape personalizate cu buzunar, Mapa cu buton pentru Cd/Dvd, Xerox, Print Digital formate mari, Finisari documente, Copiere informatie pe Cd/Dvd, Print Indoor / Outdoor, Indosariere documente si multe altele pe care le puteti descoperi la o simpla cautare pe internet.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *