De-ale mele

Uite că mi-am mai făcut puțin timp să scriu pe aici, de când am terminat cu școala și bacul nu fac decât să îmi caut un loc de muncă, am găsit unul part-time ca agent de vânzări D2D la Rcs&Rds dar este mult sub targetul meu de salariu, așa că în continuare caut. Mă tot uit la oferte de locuri de muncă și îmi caut în special ceva în altă țară deoarece la noi se cere multă experiență.

Eu în principal caut un post de operator calculator, sau ceva pe promovare web dar nu îmi este frică și de alte posturi atâta timp cât salariul se aproprie de targetul meu de minim 1500-2000 ron lunar. Nu am luat bacul dar asta nu înseamnă că nu pot lucra la fel de bine ca cineva cu bac, cum am spus minimul meu este undeva la 2000 ron iar un salariu care mi-ar ajunge pentru necesitățile de zi cu zi (și nu cheltui mult) ar fi un 2500 ron. În țară greu găsești așa ceva dar, rămâne varianta altei țări unde orice ai face tot iei un 800-1000 €, dar problema este să plec cu contract.

Și uite așa zilnic, dar zilnic îmi caut de muncă, altă posibilitate neavând. Sunt dispus să lucrez pe aproape orice post atâta timp cât recompensa este una decentă. Nu voi accepta posturi pe mai puțin de 1500 de lei deoarece cu banii aceștia nu voi reuși în veci să îmi rezolv unele probleme și să fac tot ce am în plan. Nu sunt genul de om care cheltuie banii pe prostii, de obicei îmi planific tot ce îmi trebuie și nu iau altceva, nu iau lucruri cu care nu am ce face și nu dau banii aiurea. Momentan vreau să-mi termin casa (începută de bătrâni pe vremea lui Ceaușescu, neterminată), vreau să îmi iau permisul și să-mi iau mașină dar dacă voi avea cu ce, să încerc să îmi iau licență de zbor, un vis de-al meu din copilărie, să pilotez un avion, unul mic de agrement. Planuri am multe, vreau să găsesc un job bun dar angajatorii ezită să apară.

2 Responses to “De-ale mele”

  1. Marius spune:

    E greu sa gasesti ceva fara studii terminate la salariul asta. Dar keep looking 🙂

  2. Laurentiu spune:

    Planuri marete, imi place ca esti ambitios! O sa ajungi departe cu ea, ai sa vezi! Succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *