De-ale mele din nou in prag de sarbatori

Ce v-a adus Mos Nicolae? Pe la mine nu a trecut zgarcitul, tot nu am masina mult asteptata in garaj da las ca vine el craciunul si sper sa reusesc sa o iau pana atunci. Vreau masina cat mai repede, e naspa sa sti ca ai permis in buzunar dar nu ai ce sa conduci, e cea mai urata chestie sa sti cat te-ai chinuit sa il iei si acum sa te uiti la altii cum se urca in masina si pleaca. Insa lasa ca imi iau eu si masina cat de curand, un opel corsa cu consum mic, economic si la taxe, numai bun.

In dimineata asta cand am intrat pe net sa citesc stirile la cafeluta, am vazut ca a murit si Nelson Mandela, fost presedin te in Africa, parintele africanilor, un om care i-a ajutat destul de mult.

In rest de cateva zile nu am mai gasit stiri interesante, ma tot uit la cei din conducerea tarii cum se cearta intre ei si refuza sa ajunga la o intelegere, se cearta ca niste caini pe ciolanul afumat, un ciolan care a ramas cam gol insa, toti timp de 20 de ani au ros cat au putut, au luat de pe ciolanul tarii toata carnea si a mai ramas doar osul.

Ma mai uit de masini, mai studiez piata si ma intreb cand oare voi reusi sa imi iau masina? Cam astea-s preocuparile din ultima vreme, nici nu stiu ce sa mai scriu, nu mai am idei, ma gandesc mai mult la cum sa fac sa-mi iau masina, nu mai am timp de gandit la ce sa mai scriu pe blog. Voi ce mai faceti, la ce mai visati?

One Response to “De-ale mele din nou in prag de sarbatori”

  1. all.florentin spune:

    …chestia cu Nelson Mandela n-o stiam šŸ™

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *