De-ale mele din nou

Uite ca am reusit si in seara aceasta sa imi fac putin timp sa scriu. Astazi am avut o zi grea, dimineata m-am chinuit sa sparg doi butuci la usa de la intrare si de la receptia hotelului deoarece aseara am pierdut cheile, am o multime de chei dupa mine, majoritatea legate una de alta dar acele doua chei erau singure si am reusit sa le pierd. Dupa ce am terminat cu usile a trebuit sa ma duc dupa marfa si am petrecut jumatate de zi pe acolo, apoi la hotel a trebuit sa setez niste routere wifi care mi-au mancat toti nervii.

Pe langa toate astea, cand iti este lumea mai draga te cheama cate un client, ospatarul sau de la bucatarie si asa trebuie sa te imparti in 10 locuri daca se poate in acelasi timp.

In rest ma bucur ca ninge, s-a pus putina zapada, asa de decor ca mai multa nu prea are cum deoarece este totusi cald. In noaptea asta cred ca voi avea o noapte alba, voi sta dupa clienti, vor pleca majoritatea prin oras si de obicei vin noaptea tarziu sau dimineata devreme si trebuie sa stai dupa ei, sa deschizi usa, sa inchizi usa, sa le dai caldura, toate nimicurile ti le cer.

Sunt si acei clienti cu chef de vorba, aceasta specie este una galagioasa si plictisitoare, vin la receptie si incep sa trancande de-ale lor, de parca m-ar interesa pe mine cine o mai murit prin satul lor.

Cola ma tine treaz, mancarea buna ma alimenteaza iar rezervele de ciocolata sunt numai bune ca desert si gustare dintre mese.

In rest, totul este bine pe aici, incepe sa se simta oboseala, sunt putin irascibil si nu prea imi place dar e ok. Pe data viitoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *